İstanbul'da kar yağışı için tarih verildi

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, gelecek hafta yurdun büyük bölümünde sıcaklıkların hızla düşmesiyle birlikte kar yağışının görüleceği açıklandı.

İstanbul'da kar yağışı için tarih verildi

Meteoroloji’den edinilen bilgiye göre, gelecek hafta sıcaklıkların hızla düşmesiyle birlikte, İstanbul ve yurdun büyük bölümünde Çarşamba gününde itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Yalova’da bugün 14-16 derece beklenen hava sıcaklıklarının, hafta sonunda 16-18 derece arasında olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Buna göre, Güney Marmara, hafta sonunu ve pazartesi gününü sağanak yağışlı geçirecek.

Bursa ve bazı ilçelerinde ise hafta sonunda 18 dereceye kadar çıkacak hava sıcaklığının, salı günü 9 dereceye düşeceği öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının, Balıkesir’de 17’den 9 dereceye, Çanakkale’de 17’den 7’ye, Yalova’da ise 16’dan 9 dereceye inmesi bekleniyor.

Salı günü Eskişehir, Kütahya ve Bilecik’te hava sıcaklıklarının 6-9 derece arasında olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre haftaya Salı gününden itibaren sıcaklıklar hızla düşecek. Çarşamba günü İstanbul ve yurdun büyük bölümünde karla karışık yağmur bekleniyor.