İstanbul Yenibosna'da bombalı saldırı

Yenibosna’da Şirinevler 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında patlama oldu. Bomba yerleştirilmiş motosikletle gerçekleştirildiği belirtilen saldırı sonrası kasklı ve kırmızı montlu saldırganın kaçtığı belirtiliyor. İstanbul Valisi Vasip Şahin saldırıda 10 kişinin yaralandığını açıkladı. Polis Merkezi yakınlarında meydana gelen patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlamanın şiddeti nedeniyle çevredeki binalar ve araçlar da hasar... View Article

İstanbul Yenibosna'da bombalı saldırı

Yenibosna’da Şirinevler 75. Yıl Polis Merkezi yakınlarında patlama oldu. Bomba yerleştirilmiş motosikletle gerçekleştirildiği belirtilen saldırı sonrası kasklı ve kırmızı montlu saldırganın kaçtığı belirtiliyor. İstanbul Valisi Vasip Şahin saldırıda 10 kişinin yaralandığını açıkladı.

Polis Merkezi yakınlarında meydana gelen patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Patlamanın şiddeti nedeniyle çevredeki binalar ve araçlar da hasar gördü. Patlamaya bir araca yerleştirilen bombanın neden olduğu tahmin edilirken, bölgedeki okulların da güvenlik nedeniyle boşaltıldığı öğrenildi.

Vali Şahin’den açıklama

İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Bahçelievler ilçesi Fatih Caddesi’nde bombalı motosikletin patlatılması sonucu 1’i ağır 5 vatandaşımız yaralandı” dedi.

1 Şüpheli aranıyor

Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, çevredeki vatandaşları tahliye etti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, patlamanın hemen ardından bölgeden kaçan bir kişiyi tespit etti. Polisin elinde kask olan şüpheliyi aradığı bildirildi.

Uzaktan kumandayla gerçekleştirildi

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre patlamanın uzaktan kumandayla gerçekleştirildiği bildirildi.

İşte olay yerinden ilk görüntüler:

Patlamanın ardından çevredeki araçlarda meydana gelen hasar da fotoğraflara yansıdı:

yenibosna1

http://gazetemanifesto.com/2016/10/06/video-yenibosna-saldirganinin-kacis-ani-kamerada/