"İnsanlar ölüyor siz alışveriş yapıyorsunuz" diyerek ateş açtı

Diyarbakır'da bir AVM'de gece saatlerinde yaşanan olay büyük paniğe neden oldu. Görgü tanıkları silahlı kişilerin AVM içinde 'millet ölüyor siz alışveriş yapıyorsunuz' diye bağırdığını ileri sürdü.

Diyarbakır’da bir AVM’de gece saatlerinde yaşanan olay büyük paniğe neden oldu. Görgü tanıkları silahlı kişilerin AVM içinde ‘millet ölüyor siz alışveriş yapıyorsunuz’ diye bağırdığını ileri sürdü.

Alkollü olduğu öğrenilen bir kişi, alışveriş merkezindeki giyim mağazasında kıyafet alırken mağaza yetkilileriyle tartıştı. Dışarı çıkan kişi, kısa süre sonra pompalı tüfekle geldiği AVM’de dehşet saçtı. Bir el ateş açarak paniğe yol açan saldırgan, olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

AVM yetkilileri olayın adli bir vaka olduğunu iddia ederken İHA’nın haberine göre bazı görgü tanıkları silahlı kişilerin AVM içinde ‘millet ölüyor siz alışveriş yapıyorsunuz’ diye bağırdığını ileri sürdü.

Olay akşam saatlerinde Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda bulanan bir AVM’de meydana geldi. Burada bir giyim mağazasından alışveriş yapan ve alkollü olduğu öğrenilen bir kişi, fiyat konusunda mağaza yetkilileriyle yaptığı tartışmanın ardından ayrıldı.