İçişleri Bakanı Efkan Ala istifa etti

İçişleri Bakanı Efkan Ala görevini bıraktı. Yerine ise Süleyman Soylu atandı. Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile saat 19.00’da yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarının karşısına geçti. Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın görevden ayrıldığını, yerine ise Çalışma Bakanı Süleyman Soylu’nun getirildiğini söyledi. Bakan Soylu’nun yerine ise Çalışma Bakanlığı’na Mehmet Müezzinoğlu getirildi. Binali Yıldırım’ın açıklaması şöyle:... View Article

İçişleri Bakanı Efkan Ala istifa etti

İçişleri Bakanı Efkan Ala görevini bıraktı. Yerine ise Süleyman Soylu atandı.

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile saat 19.00’da yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarının karşısına geçti. Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın görevden ayrıldığını, yerine ise Çalışma Bakanı Süleyman Soylu’nun getirildiğini söyledi. Bakan Soylu’nun yerine ise Çalışma Bakanlığı’na Mehmet Müezzinoğlu getirildi.

Binali Yıldırım’ın açıklaması şöyle:

“İçişleri Bakanımız Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın istifasıyla boşalan Bakanlığa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına da Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu atanmıştır”