İçişleri Bakanı: 370 derneğe vurduk kilidi gitti, açın da görelim!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "370 dernek kapattık. Vurduk kilidi, gitti. Hadi bakalım açın da görelim" dedi.

İçişleri Bakanı: 370 derneğe vurduk kilidi gitti, açın da görelim!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’da bir dernek açılışındaki konuşmasında, “370 dernek kapattık. Neden? Oralarda konaklayacaklar, pinekleyecekler, terör örgütüne destek sağlayacaklar, biz de onları meşru bir organ olarak göreceğiz. Vurduk kilidi, gitti. Hadi bakalım açın da görelim” dedi.

Güngören’deki Of Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin açılışına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uzun yıllardır Türkiye üzerinde oyun oynandığını ve son oyunun da 15 Temmuz’da sergilendiğini söyledi.

Soylu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bundan sonra mazeret yok. Kamu görevlisiyse de bir şekilde PKK’ya dayanıyorsa, yardım, yataklık ediyorsa, bu milletin hiçbir kuruşunu onlara nasip ettirmeyiz. Bütün vali, kaymakam, emniyet müdürleri ve jandarma kuvvetlerimiz, bu işin üzerine gidiyor. Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda konaklayacaklar, pinekleyecekler, terör örgütüne destek sağlayacaklar, biz de onları meşru bir organ olarak göreceğiz. Vurduk kilidi, gitti. Hadi bakalım açın da görelim.”