Hüseyin Gülerce: Gülen bana 'Güreşte Yaşar Paşa'yı yendim' dedi

"Cemaat"in eski sözcüsü, Star yazarı Hüseyin Gülerce, Fetullah Gülen'e ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Gülerce: Gülen bana 'Güreşte Yaşar Paşa'yı yendim' dedi

“Cemaat”in eski sözcüsü, Star yazarı Hüseyin Gülerce, CNN Türk’te Didem Arslan’a Fetullah Gülen’e ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘Büyükanıt’ı güreşte yendim’

Hüseyin Gülerce CNN Türk’te Gülen’le ilgili anlattığı anısında, “Fethullah Gülen bana, Yaşar Büyükanıt Genelkurmay Başkanı iken beni ziyaret etti. Odada güreştik, Yaşar Paşa’yı yendim” dedi.

‘Fuat Avni hesabı CIA’da açıldı’

Son günlerde üzerine birçok yorum yapılan Twitter’daki ‘Fuat Avni’ hesabı ile ilgili konuşan Hüseyin Gülerce, “Fuat Avni hesabı CIA’de açıldı. CIA’in Fethullah Gülen’i desteklediğini çok net biliyorum. Bu hesap, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Genelkurmay’dan bilgiler Gülen’e sızdırılıyordu.” ifadelerini kullandı.

Şike operasyonunun sebebini açıkladı

Gülerce katıldığı programda Fenerbahçe yönetimine yönelik şike davası ile ilgili gelen soruyu da yanıtsız bırakmadı. Gülerce, Gülerce, şike davasının Aziz Yıldırım’ı tasfiye etmek için başlatıldığını söyledi.

İşte Gülerce’nin canlı yayındaki sözleri:

“Aziz Yıldırım, uçakta bir arkadaşına Fethullah Gülen hakkında tepki gösteriyor. O da gidiyor bunu Gülen’e söylüyor. Gülen de buna takıyor. Şike operasyonu için de bu yüzden düğmeye basılıyor. Aziz Yıldırım’ın Gülen hakkındaki olumsuz görüşlerinin Türkiye’nin en çok taraftarı olan camiaya sirayet etmesi istenmedi. Fethullah Gülen, Aziz Yıldırım’ın kendisi ile ilgili olumsuz düşüncelerinden rahatsız olduğu için şike operasyonu yaptı. Ben Galatasaraylıyım. Yalovaspor’un eski başkanıyım. Şike, Türk futbolunda her zaman vardı ama o süreç şike süreci değildi.”