Gerici vakıf başkanından akıl almaz iftira: "Adları 'Ayşe', 'Fatma', 'Ömer' olanların kalplerini söküyorlar Halep'te"

İHH Başkanı'nın TVNET kanalına konuk olarak katıldığı programda akıl almaz sözler söyledi.

Gerici vakıf başkanından akıl almaz iftira:

AKP’nin Suriye’deki çetelere yardım götürme aracı olarak kullandığı İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım’ın AKP yanlısı tvnet kanalına konuk olarak katıldığı programda akıl almaz sözler sarf etti.

Suriye Ordusu’nun Halep’i cihatçı çetelerden temizlemesinin ardından gerici İHH Başkanı canlı yayında “Rejim 4 yerde siviller için koridor açtığını duyurdu. Açtıkları koridorlardan geçenler vuruldu, çocuklar kaçırıldı, kadınlar da kirletildi. Kadın ve çocuklar şu anda çığlık atarak can veriyor. Kıyamet sahnesi gibi. Beyaz bayrak kaldıranları infaz edip kadınlara tecavüz ediyorlar. İsimleri sadece ‘Ayşe’, ‘Fatma’, ‘Ömer’ diye kadınların, çocukların kalplerini söküyorlar Halep’te” şeklinde iftirada bulunarak İslâmcıların büyük çöküşünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Bununla birlikte Mavi Marmara olayından sonra 180 derece çark ederek siyasi iktidara yanaşan İHH Başkanı Yıldırım, programda yaptığı “Şam, Bağdat, Kahire’den sonra İstanbul’u da kaybedebiliriz” açıklaması da İslâmcı siyasetin çıkışsızlığının bir göstergesi olarak görülebilir.

Yıldırım’ın konuşması sosyal medyada şu şekilde yayınlandı: