Gerici Nurettin Yıldız'ı kente sokmayan Edirneli kadınlara "cihadçı" tehdidi!

“7 yaşındaki kız çocukları ile evlenilebilir” sözüyle büyük tepki çeken Sosyal Doku Vakfı Başkanı gerici Nurettin Yıldız’ın Edirne'deki konferansını engelleyen kentli kadınlar, Edirne İslami Gençliği adlı cihadçı grup tarafından tehdit edildi.

Gerici Nurettin Yıldız'ı kente sokmayan Edirneli kadınlara

“7 yaşındaki çocukla evlenebilir” sözleriyle tepki çeken ve Edirne’de Ticaret ve Sanayi Odası’nın konferans salonunda konuşma yapmaya hazırlanan Yıldız’ın konuşması, tepkiler üzerine iptal edilmişti. Bunun üzerine tepkiye dönük kampanyayı başlatan Nar Kadın Dayanışması, Edirne İslam Gençliği Başkanı Habil Mert’in ve grubun sosyal ağ hesabından tehdit edilmeye başlandı.

Birgün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre, Cihadçı çetenin facebook’taki sayfasından“Konferansı için tüm kapılar kapansa da Edirne İslam Gençliği’nin kapıları sonuna kadar açıktır kendisine. Konferansı engelleme girişiminde bulunan kemalist yobazlar şunu kafalarına soksun bu konferans hocamız kendisi istemedikçe engellenemez. Engelleyecek olan karşısında bizi bulur. Tüm Müslümanları “kadın dayanışması” adı altındaki bu İslam karşıtı girişime karşı Nurettin Yıldız hocamızın konferansına katılmaya davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Başkan El-Kaide destekçisi

Nar Kadın Dayanışması’nın iptal ettirdiği konferansı başka bir salonda gerçekleştireceklerini öne süren Habil Mert, kişisel hesabından da tehditlerini sürdürdü. Daha önce El-Kaide’nin Suriye’deki kolu El-Nusra’nın öldürülen komutanı Şeyh Ebu Firas’ın fotoğrafını paylaşan ve “Bir şehid düştü toprağa” ifadelerini kullanan, ayrıca cihatçı yapılanmalar ve faaliyetlerle ilgili “Cihad Hendek savaşında kaybolmadı!” diyen Mert, Nar Kadın Dayanışması’nı hedef göstererek, “Bak sen şerefsizlere yine cami duvarına bacak kaldırıyorlar” şeklinde ifadeler kullandı.

HABİLHedef gösterdi, tehdit etti

Mert, tehditlerini, “Bir avuç laik kokana yırtınarak emir buyurmuşlar Nurettin Yıldız’ı istemiyoruz diye. Hocamız başımızın üstünde konferans verecektir, gücü yeten engellesin! Edirne gavurların değil Müslümanlarındır! Hocamız kabul ederse her gün Edirne İslam Gençliği Konferans salonunda seminer konferans verebilir. Bir avuç soytarıya pabuç bırakıp sözleşmeyi fesheden Edirne Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini de tarih affetmeyecektir! Biz zaten affetmeyeceğiz! Laik müşriklere gelince, hodri meydan. Bu embesil çaçaronlara meydanı bırakan şerefsizdir! Küfrün önde gelenleri göreceğiz. Demokrat olmak zorunda değiliz” sözleriyle sürdürdü.

gerici

http://gazetemanifesto.com/2016/05/03/6-yasinda-cocukla-evlenilebilir-demisti-gerici-nurettin-yildiz-edirneye-giremedi/