Gasp, tecavüz, yaralama: Şişli'de Erasmus öğrencisinin başına gelmeyen kalmadı...

İstanbul Şişli'de bir Erasmus öğrencisi hem cinsel tacize uğradı, hem telefonu çalındı, hem de darp edildi.

Gasp, tecavüz, yaralama: Şişli'de Erasmus öğrencisinin başına gelmeyen kalmadı...

İstanbul’da, kaldığı yurda dönen bir üniversite öğrencisine tecavüz eden Tuvshınbayar E.(32) adlı Moğul uyruklu kişi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tecavüz, gasp ve yaralama suçlarından tutuklandı.

İstanbul Şişli’de, öğrenci değişim programı Erasmus ile Türkiye’ye gelen 22 yaşındaki üniversite öğrencisine tecavüz eden, cep telefonunu gasp eden ve 4 metrelik yükseklikten aşağı atarak yaralanmasına neden olan Tuvshınbayar E.’nin poliste verdiği ifadesi ortaya çıktı.

İfadesinde olay gecesini anlatan Tuvshinbayar E. “O gece Osmanbey’de dolaşırken bir travestiyle karşılaştım. Birlikte olmak için ona 200 lira verdim. Ancak bana 200 yetmez, 100 lira daha bu gel. Ben buralardayım beni bulursun, diyerek yanımdan ayrıldım. Parayı bulup oraya geldim. Ancak bir türlü anlaştığım travestiyi bulamadım.” dedi.

“Beni dolandıran travesti sandım”

Şüpheli ifadesinde “Sokaklarda dolaşırken yolda yürüyen birini fark ettim. Onu beni dolandıran travesti sandım. Onun yanına yaklaşıp verdiğim parayı geri almaya çalışacaktım. Ancak mücadele sırasında onun travesti olmadığını anladım. Kendimi tutamadım. Ona tecavüz ettim. Daha sonra cep telefonunu alarak oradan kaçtım” dedi.

Kamera görüntüleri ifadesini çürüttü

Şüphelinin verdiği ifadeleri olayın güvenlik kamera kayıtları çürüttü. Şüphelinin ıssız sokaklarda yalnız başına yürüyen mağdur A.Ç.’yi yaklaşık 15 dakika boyunca hiç seslenmeden gizlice takip ettiği ve ıssız bir yere gelmesini beklediği tespit edildi. Şüphelinin hiç seslenmeden arkadan hızla yaklaşarak genç kızı yere yatırdığı, ardından 4 metrelik yükseklikten aşağı attığı öğrenildi.

3 ayrı suçtan tutuklama

Mahkemeye gönderilen şüphelinin Tecavüz, gasp ve yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.