Galatasaray maçı ertelendi

İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki intihar saldırısından sonra, Galatasaray Odeabank ve Darüşşafaka Doğuş arasında bu akşam 19.00'da oynanması planlanan karşılaşma ertelendi.

Galatasaray maçı ertelendi

İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki intihar saldırısından sonra Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray Odeabank ve Darüşşafaka Doğuş’un onayıyla bu akşam 19.00’da oynanması planlanan 22. hafta karşılaşmasını erteledi. Karşılaşma, federasyonun belirleyeceği bir tarihte oynanacak.

Federasyon’dan açıklama

“Spor Toto Basketbol Ligi’nin 22.Hafta müsabakalarından Galatasaray Odeabank – Darüşşafaka Doğuş takımlarımız arasında bugün saat 19.00 de oynanacak müsabaka ile ilgili olarak, Darüşafaka Doğuş kulübünün “Taksim’deki bomba olayı sırasında basketbol takımının Taksim bölgesinde olmaları ve halen aynı bölgede otelde kampta bulunan sporcularının ciddi psikolojik sorun yaşamaları nedeniyle , müsabakanın ertelenmesi ” talebi ve Galatasaray Kulübünün de TBF nin bu nedenle alacağı karara saygılı olduklarına dair beyanları değerlendirilerek, söz konusu müsabakanın Darüşafaka Doğuş kulübü’nün “gösterdiği gerekçelere” dayalı olarak ileride açıklanacak bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir.

Diğer basketbol müsabakalarının ise programlandığı şekilde oynanacağı kamuoyuna duyurulur.”