Fuat Avni'den yeni iddialar: Erdoğan, Fidan'ı gönderecek!

Fuat Avni, Erdoğan'ın MHP kongresini engellemek için siyasi partiler yasasında değişiklik yaptırmayı düşündüğünü, ancak Yargıtay kararının bunun önüne geçtiğini iddia etti.

Fuat Avni'den yeni iddialar: Erdoğan, Fidan'ı gönderecek!

Attığı twitler ile fenomen haline dönüşen Fuat Avni, Erdoğan’ın MHP kongresini engellemek için siyasi partiler yasasında değişiklik yaptırmayı düşündüğünü, ancak Yargıtay kararının bunun önüne geçtiğini iddia etti.

Fuat Avni’nin yeni iddiaları şöyle;

1. Faşist’in partisi kaynıyor! Koltuk kapanların dışında kimse durumundan ve konumundan memnun değil.

2. M.Şentop, Adalet veya İçişleri Bakanlığı bekliyordu. Faşist ‘Başkanlık işine çalışsın, bakanlık sonra’ diye haber yollayınca alt üst oldu

3. İsrafsaray’daki Metin Kıratlı, Şentop’un adamı. Hesaplarını Şentop’un bakanlığı üzerine yapmıştı. Hesabı tutmayınca yan çizmeye başladı.

4. Faşist, Efkan’dan nefret ediyor. Efkan açıklarını bildiği Faşist’in kendisinden vazgeçemeyeceğini iyi biliyor.

5. Efkan, kendi adamlarını kritik noktalara yerleştirmeye devam ediyor. Faşist durumun farkında ama nedense sesini çıkaramıyor (!)

6. Faşist’in içerdeki gündemi MHP Kurultayı. Dışardaki gündemiyse ABD’de devam eden Zarrab davası.

7. MHP kongresini engellemek için Siyasi Partiler Kanunu’nda değişiklik yapmayı düşündüler ama beceremediler. Durum, Faşist’i çıldırttı.

8.Faşist, Yargıtay’dan kongre kararı çıkınca ‘Nasıl oldu, kim ihanet etti’ diye sorgulamaya başladı. Olayın arkasından Kasırga ve İpek çıktı

9. İbrahim Kalın, ‘Bu adamlar MHP kongresi konusunda bize ihanet ettiler’ dedi. Fahri Kasırga’nın Faşist’e zarar verdiğini söylüyor

10.Kalın konuştuğu her etkili isme, Faşist’in kulağına gidecek şekilde, Kasırga’nın oğullarının aldığı ihaleleri ve usulsüzlükleri anlatıyor

11. İşbirliği yaptığı derinler, Faşist’in gidici olduğunu görüyor. Planlarını güncelliyorlar. Faşist’i çok fena satışa getirdiler (!)

12. Faşist’in en büyük baş ağrısı Zarrab davası. İsrafsaray’dan hiç ses çıkmasa da Savcı Bharara’nın her yaptığı dikkatle takip ediliyor.

13. Faşist, kendisine tanınan sürenin sonuna geldiğini anladı. Sığınacak başka yer arıyor. İsrail ve Rusya’ya bir tek yalvarmadığı kaldı.

14. Faşist, Fidan’ı gönderecek. Fidan, ABD ile iş birliği yapar diye düğmeye basamıyor. Punduna getirince Fidan’ı devirecek.