Fuat Avni'den flaş iddia: Erdoğan'ın bilgisi dahilinde IŞİD'i Zeytinburnu'nda MİT organize ediyor

Twiiter fenomeni Fuat Avni saldırı ile ilgili iddialarda bulundu.

Fuat Avni'den flaş iddia: Erdoğan'ın bilgisi dahilinde IŞİD'i Zeytinburnu'nda MİT organize ediyor

Twitter’daki Fuat Avni hesabı, “Narsist’in bilgisi dahilinde, Fidan’ın kontrolünde Türkiye’de, IŞİD’e militan toplama merkezleri var.” iddiasında bulundu. “Zeytinburnu’nda IŞİD’e eleman kazandıran karargah, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Topkapı’da IŞİD’e eleman temin eden merkezler var.” dedi.

İşte o açıklamalar

1. Narsist ve avaneleri timsah gözyaşı döküyor. IŞİD onların eseri. IŞİD’i kendi elleriyle büyüttüler.

2. Türkiye’yi IŞİD’in eğitim, transfer ve lojistik üssü haline Narsist ve avaneleri getirdi. Bu acıların yaşanacağını defalarca yazdım

3. Narsist’in bilgisi dahilinde, Fidan’ın kontrolünde Türkiye’de, IŞİD’e militan toplama merkezleri var.

4. Göçmen Toplama Merkezi adı altında çalışan legal görünümlü yerlerde MİT’in illegal birimleri IŞİD’e eleman devşiriyor.

5. Başta İstanbul olmak üzere IŞİD’e eleman sevkiyatı yapılan 70 farklı nokta var. Binlerce insanı devşirip IŞİD askeri haline getirdiler.

6. Zeytinburnu’nda IŞİD’e eleman kazandıran karargah, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Topkapı’da IŞİD’e eleman temin eden merkezler var.

7. Esenkent’te Halil İbrahim Yılmaz yönetimindeki Sosyal Yardımlaşma Derneği IŞİD’e eleman ayarlıyor. H.İ.Yılmaz, Efkan’ın kuzeni.

9. Bu merkezlerde militanlara para, sahte pasaport ve kimlik ayarlanıyor. Belli bir süre barınmaları ve beslenmeleri sağlanıyor.
10. İsim, soyisim değiştirme ve pasaport alımını kolaylaştıran yasa militanların rahat dolaşımını sağlamak için Fidan’ın talebiyle çıkarıldı
11. Türkiye’de binlerce militan yetiştirildi. Konya-Kırşehir-Bolu-Sakarya-Bursa-İstanbul-Tekirdağ hattı IŞİD militanlarının kışlası oldu.

12. Sakarya Akyazı ilçesi ve İnönü Yaylası’nda IŞİD kampları var. Pamukova’da el konulan Cem Uzan’ın çiftliğinde IŞİD’çiler eğitiliyor.

13. Uludağ’ın iç kesimlerinde IŞİD’e kamp yerleri tahsis edildi. Ayrıca Konya Meram’da IŞİD kampları var.

14. Militanlar eğitimin ardından Suriye’ye yollanıyor. Orada savaş pratiği kazanıyorlar. Suriye’deyken irtibat devam ediyor.

15. Suriye’deki deneyimden sonra içlerinden gözü kara olanların mülteci kılığında Avrupa’ya geçişleri sağlanıyor.

16. Hizbullah, İBDA-C ve selefi radikal örgütlerle ilişkili olan kişiler de IŞİD’e eleman olarak servis edildi. Aralarında MİT’çiler de var

17.Hizbullah ve diğer terör örgütlerindeki üst düzey militanların yakınları, Narsist-Fidan organizatörlüğünde devlette kritik yerlere atandı