Fuat Avni Erdoğan'ın sıkıntılı Muhammed Ali cenazesini anlattı: Yüzü karardı

Fuat Avni, Muhammed Ali'nin cenazesinde yaşananları anlattı.

Fuat Avni Erdoğan'ın sıkıntılı Muhammed Ali cenazesini anlattı: Yüzü karardı

Twitter’daki Fuat Avni hesabı, Muhammed Ali’nin cenazesinde yaşananlara dair iddialarda bulundu.

Twitter’daki Fuat Avni hesabı, Muhammed Ali’nin cenazesinde yaşananlara dair iddialarda bulundu. Erdoğan’ın isteklerinin hiçbirinin kabul edilmemesinin ardından küplere bindiğini ileri süren Fuat Avni, hıncını Mustafa Varank’tan çıkardığını iddia etti.

Fuat Avni’nin mesajları şu şekilde;

1. Narsist, Muhammed Ali’nin cenazesine dini vecibeyi yerine getirmek için değil, şov yapmaya gitti.

2. Avaneler, cenaze öncesi ‘Gidecek rezil olacak’ diye kendi aralarında konuşmalarına rağmen korkularından Narsist’e söyleyemediler.

3. Narsist, cenazeye katılıp İslam aleminin lideri olduğu imajını vermeyi planlıyordu. Alemin maskarası olduğu ortaya çıktı.

4. Cenaze merasimini düzenleyenler, Narsist’in töreni kendi siyasi şovuna alet etmek istediğini farketti. Bütün teklifleri çevrildi.

5. Narsist, törende konuşmayacağını öğrenince, en azından M.Ali’nin tabutuna Kabe örtüsünü kendi eliyle koymayı istedi. O da olmadı.

6. Narsist, en son ‘Hiç değilse DİB Görmez Kur’an okusun’ diye tutturdu. Cenazeden çok Narsist’in talepleriyle uğraşmak zorunda kaldılar.

7. Narsist, Görmez’e ‘Kur’an okuduktan sonra mikrofonu bana verirsin’ dedi. İzin verilmemesine rağmen konuşma yapacaktı.

8. Bu teklif de kabul edilmeyince cenazeyi taşıma görüntüsü vermek istedi onu da başaramadı. Yüzü karardıkça karardı.

9. Muhammed Ali’nin kızı da Narsist’in verdiği hediyeyi kabul etmeyince, sağa sola küfrederek ‘Türkiye’ye dönüyoruz’ talimatı verdi.

10. Narsist’in cenazeye yüzlerce korumayla gelmesi herkesi rahatsız etmişti. M.Ali’nin hayattayken de korumalara alerjisi vardı.

11.Narsist iki gündür hiç olmadığı kadar sinirli ve gergin. Sonunun geldiğini bir kez daha gördü. En çok küfürü yine şamaroğlanı Varank yedi

12. Varank, ‘Abdullah Gül’ün korumaları gebermiş ne şehidi’ diyecek kadar omurgasız. Dayağı hak ediyor. Dinsizin hakkından imansız geliyor.