Fuat Avni: Bir kaç gün içinde beyin kanaması geçirebilir

Fuat Avni yüksek yargı için önemli iddilarda bulundu.

Fuat Avni: Bir kaç gün içinde beyin kanaması geçirebilir

Fuat Avni, Erdoğan’ın 10 Temmuz’da gerçekleşecek MHP Kurultayı için yargıya yeni talimatlar verdiğini ve MHP’de yönetim değişikliğinin önüne yargının geçeceğini iddia etti.

AKP hükümeti ve Kaçak Saray’a dair çoğunlukla doğru çıkan öngörüler paylaşan sosyal medya fenomeni Fuat Avni, Erdoğan’ın 10 Temmuz’da gerçekleşecek MHP Kurultayı için yargıya yeni talimatlar verdiğini ve MHP’de yönetim değişikliğinin önüne yargının geçeceğini iddia etti.

İşte Fuat Avni’nin söz konusu iddiaları:

1. İsrafsaray’ı 10 Temmuz korkusu sardı. Narsist ve avanelerinin gözü kulağı her an MHP’nin üzerinde.

2. Muhaliflerin kurultayı toplayıp kavga etmeden sonuçlandırabileceğine ihtimal vermiyorlardı. Fena çuvalladılar.

3. Kurultay sonrası, İsrafsaray’da toplantılar yapıldı. MHP’den istifa haberleri gelmeye başlayınca Narsist, ‘Bu işi yargı bitirecek’ dedi.

4. MHP’nin yeni ve güçlü bir yönetimin eline geçmesini engellemenin tek yolu Yüksek Yargı.

5. Narsist, Yargıtay’ın 18. Hukuk Dairesi’nden MHP’li muhalifler lehine karar çıkınca ‘Yargı kontrol dışı hareket ediyor’ demişti.

6. Bekir ve İpek aceleyle İsrafsaray’a çağırıldı. Narsist, Yüksek Yargı ile ilgili yasanın son durumunu ve neden hala geçmediğini sordu.

7. Hukukçu avaneler Narsist’e, yeni yasanın yargı çevrelerinde büyük tartışmalara neden olduğunu, sıkıntı yaşadıklarını anlattılar.

8. Kenan İpek, ‘YBD içinde derin çatlamalar var, sol kesim rahatsız’ deyince, Narsist’in yüzü birden karardı küfretmeye başladı.

9. Yüksek Yargıçlara küfürler savuran Narsist, ‘Çoğunluğu ele geçirince hepsini tasfiye edeceğiz’ dedi.

10. Irkçı Narsist, ‘MHP’li isimlerle bir şekilde anlaşırız ama bu adamlarla uzlaşılmaz, bunların hepsi Esed tohumu’ dedi.

11. İsrafsaray’daki istihbaratçılardan, Erdoğan Buyurgan, Ramazan Özkepir ve İbrahim Şahbaz hakkında acil bilgi toplamaları istendi.

12. Narsist, başkanlık sürecinde uygulayacağı şiddet politikalarına sosyal demokrat hukukçuların tepki göstermesinden korkuyor.

13. Narsist, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ile İsrafsaray’da çok gizli bir görüşme yaptı.

14. Yüksek yargı başkanlarının Narsist’in yanında nasıl durduklarını görseniz utanırsınız. Neredeyse hazırola geçecek köleler.

15. Narsist, iki başkana yeni yasa sürecinde bir aksilik istemediğini söyledi. Elenecek isimlerin son durumunu sordu.

16. İki başkan listeler üzerinde çalıştıklarını söylediler. Narsist’in her sözünden sonra ‘Emredersiniz efendim’ diyen iki zavallı

17. Narsist, muhalif isimleri attırarak, bazı kesimleri azınlığa düşürerek, Yüksek Yargı, YSK ve HSYK’da kontrolü tam ele geçirecek.

18. Narsist, yüksek yargıyı bütünüyle kontrol altına alamazsa, er geç MHP üzerindeki etkisini kaybedeceğini biliyor.

19. Narsist, ‘MHP yönetimi değişirse devletteki gücümüzü kaybederiz’ dedi. Muhalefetin koalisyon kurarak iktidarı ele geçirmesinden korkuyor

20. Narsist, Meclis tatile girmeden yeni yasanın çıkmasını istiyor. Birkaç gün içinde sorun çözülmezse beyin kanaması geçirebilir.

21. Narsist önüne kim çıkarsa devirebileceğini, herkesi korkutarak ya da satın alarak bertaraf edebileceğini düşünüyor.

22. Yakında korkutamayacağı ve satın alamayacağı çok sert bir duvara çarpacak. O zaman dünyanın kaç bucak olduğunu görecek.