Fetva yayılıyor: Bolu ve Erzincan'da öz kızlarına tecavüz eden babalar

Diyanet'in "babanın öz kızına şehvet duyması haram değil" fetvası ardından cinsel istismar olaylarına yenisi eklendi. İnşaat işçisi bir baba, 13 yaşındaki kızına tecavüz ederek hamile bıraktı.

Fetva yayılıyor: Bolu ve Erzincan'da öz kızlarına tecavüz eden babalar

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “babanın öz kızına şehvet duyması haramlık oluşturmaz” fetvası ardından gelen cinsel istismar haberlerine yenileri ekleniyor.

Bolu’da 13 yaşındaki kızına tecavüz ederken yakalanan babanın kızını hamile bıraktığı ortaya çıkarken, Erzincan’da ise bir baba öz kızıyla çıplak vaziyette yakalandı.

Bolu’da baba öz kızını hamile bıraktı, “pişmanım” dedi

İnşaat işçisi bir baba, 13 yaşındaki kızına tecavüz ederek hamile bıraktı. Mahkemede suçunu itiraf eden baba, ‘pişmanım’ diyerek savunma yaptı. Kızının hamile kalmasından şüphelenen anne, birgün babası Ferhat E. ile kızı B.E.’nin evde yalnız kaldığı sırada sessizce eve girdi. Durumu fiilen gören anne hemen polise giderek herşeyi anlattı. Polis tarafından tecavüz sırasında yakalanan baba Ferhat E., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında ‘Çocuğun Cinsel İstismarı’ suçlamasıyla Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan baba Ferhat E.’nin, “Yaşanan olaydan dolayı son derece pişmanım. Suçlama doğrudur” dediği öğrenildi. Mahkeme heyetince istenilen adli tıp raporunda 13 yaşındaki müşteki B.E.’nin karnındaki bebeğin babasına ait olduğu belirlendi.

Öz kızıyla çıplak yakalanan baba tutuklandı

Geçtiğimiz gün benzer bir olay Erzincan’da yaşandı. 14 yaşındaki öz kızı ile boş bir binada çıplak olarak yakalanan inşaat işçisi 37 yaşındaki M.A. tutuklandı. Psikolog eşliğinde ifadesi alınan ortaokul öğrencisi kız çocuğu, daha önce de babasının çeşitli zamanlarda zorla kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ve korktuğundan kimseye bir şey söyleyemediğini anlattı. M.A, Salı günü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, kız çocuğu ise devlet korumasına alındı.

http://gazetemanifesto.com/2016/01/13/fetvayi-dinledi-trabzonda-babadan-oz-kizina-tecavuz/