Eyüp'te "sosyal medya fenomeni Zeruj" öncülüğünde bol aksesuarlı Muhafazakâr Yaşam Festivali

Eyüp Feshane'de düzenlenen Muhafazakâr Yaşam Festivali'nde giyimden aksesuara, otellerden muhafazakâr yaşam koçluğuna ve restoranlara kadar birçok ürün ve hizmetin sunulduğu öğrenildi.

Eyüp'te

Muhafazakârlık kendine yeni açılım kanalları arıyor. Kapitalist sisteme entegrasyon ve sistemin yeniden üretim ile popüler kültürü tam boy içselleştirme arayışında olan muhafazakâr ideoloji ve yaşam kendine yeni temsilciler ve yayılacağı yeni kanallar bulmuş durumda.

Bunlardan birini de içinden geçtiğimiz günlerde yaşıyoruz. Daha önce “Muhafazakâr Outlet Köyü konseptiyle” muhafazakâr kesimin ilk festivalini düzenleyen, sosyal medya fenomeni Zehra Özkaymaz bir ilke daha imza atmış görünüyor. Kısa ad olarak Zeruj’u kullanan Özkaymaz’ın son projesi Eyüp Feshane’de düzenlenen Muhafazkâr Yaşam Günleri.

Giyimden aksesuara, otellerden muhafazakâr yaşam koçluğuna ve restoranlara kadar birçok ürün ve hizmetin sunulacağı söylenen festival, Feshane’de başladı.60340

Çekilişle Umre ziyareti

Festival boyunca düzenlenecek olan çekilişlerle 2 kişiye Umre ziyareti, 1 kişiye Paris ve 1 kişiye Barselona gezisi ve 500 kişiye sürpriz hediyeler verilecek.

Festival ortağı Ferit Burhan şöyle konuşuyor: “Türkiye, Orta Doğu’nun Paris’i, Milano’su ve New York’u. Hedefimiz de bu. Orta Doğu’nun moda başkentini İstanbul yapmak istiyoruz”

“Muhafazakâr yaşamdaki bütün öğeler burada”

Muhafazakar yaşam adına hayattaki bütün ögeleri kapsayan bir festival düzenlediklerini dile getiren Burhan, giyimden aksesuara, muhafazakar otellerden restoranlara kadar her şeyin festival kapsamında yer aldığını söyledi.

Burhan, alışveriş merkezlerinin doluluğu ve spesifik alanlara ayrılmaması nedeniyle iyi hizmet veremediğini aktararak, “Buraya en büyük markalar gelsin istedik. Bu şekilde de bu festivalin yapılmasına karar verdik. Sosyal medya bu tasarımcı ve girişimcilerin bir araya gelmesinde çok büyü bir etken. Sosyal medyanın en büyük fenomenleri burada. Hepsi bir arada sosyal medyanın gücünü de arkalarına alarak kadının o güçlü duruşunu ortaya koydular.” diye konuştu.

“Zeruj”dan GLAMOUR, FASHION ve HOME DESIGN

“Zeruj” ise kendi sitesinde festivali şu şekilde tanıtıyor:

“Ziyaretçilerimiz içinse sonbaharın ilk günleri olması sebebiyle yeni sezon alışverişleri için özel indirimler, yüzlerce seçenek, en iyi firmaları bir arada bulabilme imkanı, çekilişle birçok hediyeler kazanma, hayranı olduğunuz ünlüler ve fenomenlerle bir araya gelme, uzun zamandır takipleştiğiniz sosyal medya ikonları ile buluşup yeni arkadaşlıklar kurma imkanları ve daha birçok faydayı tek çatıda kazanıp kazandırma festivali olmayı hedefleyen Zeruj Festivalde, GLAMOUR (güzellik, bakım ve kadına dair her şey), FASHION (moda ve modaya ait ne varsa) ve HOME DESIGN (Ev aksesuar ve gereçlerine dair her şey) bölümlerinde aradığınız her şeyi bulabileceksiniz.