Eski ABD’li Komutan: Ortadoğu’da liderliği Rusya’ya kaptırdık

Eski ABD Kara Kuvvetleri Komutanı Raymond Odierno, Ortadoğu’daki güncel gelişmelere dair açıklamalarda bulundu ve Obama yönetimini eleştirdi. Obama yönetimini eleştiren eski ABD Kara Kuvvetleri Komutanı, “Dürüst olmak gerekirse, bölgede liderliği Rusya’ya bıraktık.” şeklinde konuştu. Amerikan Fox News kanalına konuşan Raymond Odierno, “Biz, her nedense, şimdiki yönetim altında geriden liderlik yapmayı seçtik. Şimdi önden liderlik yapmanın,... View Article

Eski ABD’li Komutan: Ortadoğu’da liderliği Rusya’ya kaptırdık

Eski ABD Kara Kuvvetleri Komutanı Raymond Odierno, Ortadoğu’daki güncel gelişmelere dair açıklamalarda bulundu ve Obama yönetimini eleştirdi.

Obama yönetimini eleştiren eski ABD Kara Kuvvetleri Komutanı, “Dürüst olmak gerekirse, bölgede liderliği Rusya’ya bıraktık.” şeklinde konuştu.

Amerikan Fox News kanalına konuşan Raymond Odierno, “Biz, her nedense, şimdiki yönetim altında geriden liderlik yapmayı seçtik. Şimdi önden liderlik yapmanın, ulusları biraraya getirmede, kendi politikalarımızda ve hükümetimizin kabiliyetlerini bir araya getirmede agresif olma zamanı.” dedi.

Eski ABD Kara Kuvvetleri Komutanı Raymond Odierno, Donald Trump’ın ABD Başkanı olarak seçilmesinin ardından ABD politikalarının Ortadoğu’da yeniden aktif boyut kazanacağını umduğunu da belirtti.