Ertuğrul Özkök teyit etti: Liberalizm vücuda yayılan virüstür

"Erken öten horoz" Ertuğrul Özkök, CNN Türk televizyonunda telefonla katıldığı canlı yayında Küba'da gerçekleşen Rolling Stones konserini yorumlarken "Liberalizm virüstür. Vücuda giren bir virüs gibi yayılır." dedi.

Ertuğrul Özkök teyit etti: Liberalizm vücuda yayılan virüstür

“Erken öten horoz” Ertuğrul Özkök, CNN Türk televizyonunda telefonla katıldığı canlı yayında Küba’da gerçekleşen Rolling Stones konserini yorumlarken “Liberalizm virüstür. Vücuda giren bir virüs gibi yayılır.” dedi.

Rolling Stones konserini Berlin Duvarı’nın yıkılmasıyla kıyaslayarak Küba’da bir karşı devrim yaşandığı tablosu çizmeye çalışan Özkök, itiraf niteliğindeki bu sözlerini hemen toparlamaya çalışarak Küba’nın ABD’ye yakın olması nedeniyle popüler kültürün Küba’ya egemen olabileceğini ifade etmek için “iyi anlamda” bir benzetme olarak böyle söylediğini ileri sürdü.

Telefon bağlantısında Rolling Stones konserinden fazlasıyla heyecanlandığını her haliyle belli eden Özkök, Küba’da karşı devrim yaşanmış gibi bu ülkede Rusya’da yapıldığı gibi sosyalizmin izlerinin silinmeye çalışılmamasını istediğini söyleyip “Duvarlarında Che ve Castro duvar resimleri olmayan bir Küba benim için Küba olmaz.” ifadelerini kullanarak küstahlıkta da sınır tanımadı.