Erdoğan'ın 'teşekkür' daveti: Kılıçdaroğlu Saray'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine bugün Saray'ı ziyarette bulunacak.

Erdoğan'ın 'teşekkür' daveti: Kılıçdaroğlu Saray'da

Güncelleme

Saray’daki zirve sonrası, CHP’den görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “Normalleşmeye katkı sağlayacak olumlu bir görüşme oldu” denildi.


Güncelleme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi birlikte kabul ettiği toplantı sona erdi. Saray’daki görüşme 2 saat 40 dakika sürdü.


Güncelleme

Saray’daki toplantıya önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ardından da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gitti. Muhalefet liderlerinin ardından Yıldırım da Beştepe’ye geldi.


Güncelleme

Cumhurbaşkanlığı’ndan gelen daveti kabul eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, darbe girişimi ve sonrasında yaşananları görüşmek üzere Saray’a geldi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım’ı, darbe girişimi karşısındaki ‘kararlı’ tutumları sebebiyle teşekkür etmek ve son gelişmeleri değerlendirip önerilerini almak üzere bugün saat 14.00’te Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na davet etmişti.

Kılıçdaroğlu ilk kez Saray’da

Daha önce birçok kez Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na çıkmayacağını söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim döneminde “Ülkenin çıkarları için gerekirse Saray’a giderim” demişti.

Kılıçdaroğlu böylece ilk kez, ağır sözlerle eleştirdiği Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na gitmiş oldu.