Erdoğan'ın imam hatip açılışları için ferman yazıldı: İstanbul bir ilçesinde yarın tatil yok

Esenyurt İlçe Eğitim Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açacağı imam hatip okullarına ilçedeki tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımını zorunlu hale getirdi.

Erdoğan'ın imam hatip açılışları için ferman yazıldı: İstanbul bir ilçesinde yarın tatil yok

Esenyurt İlçe Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki 2 imam hatip lisesinin açılış törenine ilçenin bütün okullarındaki öğrenci ve öğretmenin katılımını zorunlu hale getirdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Necmi Kadıoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Necmi Kadıoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışı için ilçedeki tüm okullara gönderilen yazıda Gazeteport‘un haberine göre şu ifadelere yer verildi:

“Necmi Kadıoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Necmi Kadıoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nun resmi açılışı 10 Aralık 2016’da saat 13.00’da Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı programda yapılacaktır. Söz konusu okulların açılışına ilçemizde faaliyet gösteren tüm ortaöğretim okullarında öğrenim gören öğrencilerin, okul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin gözetim denetim ve sorumluluğunda herhangi bir aksaklığa meydan vermeden 10 Aralık 2016 tarihinde saat 10.00’da tören alanında hazır bulunmaları hususunda; gereğini önemle rica ederim.”

[Haber görseli]