Erdoğan'ın bir "mucize"si daha

Yandaş medya organlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı övme ve propaganda çabaları "mucizelerini kanıtlama" noktasına kadar varıyor.

Erdoğan'ın bir

Yandaş medya organlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı övme ve propaganda çabaları “mucizelerini kanıtlama” noktasına kadar varıyor.

Son olarak, Erdoğan’ın geçtiğimiz gün Cizre’deki çatışmalarda hayatını kaybeden Üsteğmen Uğur Taşçı’nın cenazesinin kıblesinin yanlış olduğunu fark ederek cenaze namazını kıldıracak olan imamları uyardığı ve kıble yönünün değiştirildiği haberleri servis edildi.

Yeni mizansen “imamları uyarmak”

Yandaş medya organlarında yer alan haberlere göre, bugüne kadar pek çok cenazenin kalktığı camide böyle bir olayın yaşanması ihtimali bir yana hayatını kaybeden bir asker cenazesinin yine bir şova çevrilmiş oldu. Haberlerde Üsteğmen Taşçı’nın babası Mehmet Taşçı ile birlikte cenaze törenini bekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun, cenazenin kıblesinin yanlış olduğunu fark ederek cenaze namazını kıldıracak olan imamları uyarıp bu “hata”yı düzelttirdiği yazıldı.

Son dönemde, gerek Erdoğan gerekse Davutoğlu, bayılan dinleyicileri ile ilgilenmeleri, intihar etmek üzere olanları vazgeçirmeleri gibi “ilginç tesadüfler” ile haberlere konu oluyor.