Erdoğan'dan Brüksel saldırısı yorumu: Alma mazlumun ahını...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Sorgun'daki toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'dan Brüksel saldırısı yorumu: Alma mazlumun ahını...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Sorgun’daki toplu açılış töreninde konuştu.

Avrupa’daki terör saldırılarına değinen Erdoğan, “Biz dünyaya sesleniyoruz. Bak yanlış yapıyorsunuz. Biz damdan düştük, bedel ödedik. Yanlış yapıyorsunuz. Ama bunlar bölücü terör örgütünün mensuplarına Avrupa Konseyi’nin yanında çadır kurduruyorlar. Çadırda da paçavralarını dalgalandırıyorlar. Ee, 2 gün sonra ne oldu? Alma mazlumun ahını… Ee böyle. Yazık oldu o insanlara. Gaziantep’te biz yakaladık, gönderdik beyefendiler, teröristi gereken uygulamayı yapmayıp serbest bıraktılar. Hadi bakalım şimdi verin hesabını” dedi.

“Pensilvanya’dan beddualar sallıyor ne oldu, hangisi tutuyor”

Erdoğan, ” Ne paralel devlet, ne de bu ayrımcılar. Pensilvanya’dan beddualar sallıyor. Ne oldu, hangisi tutuyor? Tutmaz ya tutmaz. Samimi değilsin, dürüst değilsin. Bu toplumu, milleti, ümmeti parçaladın. Ve iflah etmeyeceksin. Bu devletin, milletin içerisinde temenni ederim ki yanlış istikamette gidenler de bu yanlışlarından vazgeçerler. Hala işin hakikatini bilmiyorlar. Bizim, Allah’tan başka ubudiyet görevini yerine getireceğimiz bir güç yoktur. Biz sadece Rabbimize kulluk ederiz, kula kulluk etmeyiz. Bunun böyle bilinmesi lazım. O dediyse, doğru mantığı ile hareket edenler var” ifadelerini kullandı.

“Hendek sahipleri helak edildi’ şimdi de helak ediliyor mu?”

Erdoğan, “‘Hendek sahipleri helak edildi’ şimdi de helak ediliyor mu? Ne yaparlarsa yapsınlar, o hendekleri açanlar, oradaki benim Kürt kardeşlerime oraları zindan edenler bunun bedelini ödüyor, ödeyecek. Sonuna kadar bu devam edecek” açıklamasında bulundu.

“Yanlış yapıyorsunuz”

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz dünyaya sesleniyoruz. Bak yanlış yapıyorsunuz. Biz damdan düştük, bedel ödedik. Yanlış yapıyorsunuz. Ama bunlar bölücü terör örgütünün mensuplarına Avrupa Konseyi’nin yanında çadır kurduruyorlar. Teröristlerin resimlerini astırıyorlar. Çadırda da paçavralarını dalgalandırıyorlar. E, 2 gün sonra ne oldu? Alma mazlumun ahını…e böyle. Yazık oldu o insanlara.”

“Gaziantep’te biz yakaladık, gönderdik beyefendiler serbest bıraktılar”

“Bu tür aciz yönetimler, Gaziantep’te biz yakaladık, gönderdik beyefendiler, teröristi gereken uygulamayı yapmayıp serbest bıraktılar. Hadi bakalım şimdi verin hesabını. Terör belli ülkenin değil tüm dünyanın sorunu. İnşallah anlayacaklar. Evelallah kimse, Türkiye’nin bileğinin bükemez, sırtını da yere getiremez.  Önümüze çıkarılan engellerin tepesine basa, basa devam ediyoruz.”