Erdoğan'a Lahey yolu iddiası: 5 bin sayfa dosya hazır

Gerici Yeni Akit gazetesinin yazarı Şevki Yılmaz, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Lahey'deki dosyasının 5 bin sayfaya ulaştığını belirtti.

Erdoğan'a Lahey yolu iddiası: 5 bin sayfa dosya hazır

Eski Refah Partisi milletvekili ve gerici Yeni Akit gazetesinin yazarı Şevki Yılmaz, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Lahey’de bulunan Uluslararası Ceza Mahkemesi’ndeki dosyasının 5 bin sayfaya ulaştığını belirterek, Erdoğan’ın yargılanması hazırlığı yapıldığını öne sürdü.

Yılmaz, konu ile ilgili iddiası hakkında “Tayyip Erdoğan’ı Lahey’de yargılanma oyunu hızlandırılıyor. Onun için yanındaki pilotları çok iyi kontrol edilmesi lazım Cumhurbaşkanımızın. Bir anda uçakla Avrupa’ya kaçırabilir. Lahey’deki dosya 5000 sayfaya çıktı.” ifadelerini kullandı.

“Orada çalışan arkadaşlar söyledi”

Odatv‘deki habere göre, AKP’nin yayın organlarından A Haber’de yayınlanan Kadraj programına konuk olan Şevki Yılmaz, ‘Erdoğan’ın Lahey’deki dosyasının 5000 sayfaya ulaştığını’ belirterek “Avrupa seyahatimde orada çalışan arkadaşlar söyledi. Lahey’de yargılanma oyunu var. Bu TIR’lar niçin durduruldu. Dosya hazır. Bu dava açıldığı zaman Cumhurbaşkanı Türkiye’nin dışına çıkamayan bir cumhurbaşkanı olacak. Bu kaçırılma olayını bir istihbarat bilgisi olarak söylüyorum” diye konuştu.