Erdoğan: Zürriyetimizi artırmak zorundayız görev annelerindir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Pek çok kuruma ihtiyacımız var. Zürriyetimizi artıracağız, neslimizi çoğaltacağız. Nüfus planlamasıymış, doğum kontrolüymüş, hiçbir Müslüman aile böyle bir anlayış içinde olamaz. Bir önceki görev annelerindir." dedi

Erdoğan: Zürriyetimizi artırmak zorundayız görev annelerindir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada “Pek çok kuruma ihtiyacımız var. Zürriyetimizi artıracağız, neslimizi çoğaltacağız. Nüfus planlamasıymış, doğum kontrolüymüş, hiçbir Müslüman aile böyle bir anlayış içinde olamaz. Bir önceki görev annelerindir.” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasında: İdealimizdeki gençliği mi yetiştirmek istiyoruz? Okul öncesinden, aileden başlayarak kendi müesseselerimizi kurmalıyız.Ahlakta örnek bir gençlik inşallah TÜRGEV’in yetiştirdiği gençler olacak, örnek abiler olacak. Vakıf hizmeti nefsi tatmin etme değil, nefsi terbiye etme yeridir. Dünyaya değil, ukbaya yapılan yatırımdır. Pek çok kuruma ihtiyacımız var. Zürriyetimizi artıracağız, neslimizi çoğaltacağız. Nüfus planlamasıymış, doğum kontrolüymüş, hiçbir Müslüman aile böyle bir anlayış içinde olamaz. Rabbim, peygamberimiz ne diyorsa onu yapacağız. Bir önceki görev annelerindir.” dedi.