Erdoğan iki özel harekâtçının “Yürü uzun adam arkandayız" mesajına duygulanmış

Milli Eğitim Bakanlığınca 30 bin kadro için öğretmen ataması, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle gerçekleştirdi. Törende konuşan Erdoğan, kendisine dün iki özel harekâtçının resimli bir mesaj gönderdiğini açıkladı. Mesajda, "Yürü uzun adam, arkandayız" yazdığını belirten Erdoğan mesajın kendisini duygulandırdığını söyledi.

Erdoğan iki özel harekâtçının “Yürü uzun adam arkandayız

Milli Eğitim Bakanlığınca 30 bin kadro için öğretmen ataması, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı törenle gerçekleştirdi. Törende konuşan Erdoğan, kendisine dün iki özel harekâtçının resimli bir mesaj gönderdiğini açıkladı. Mesajda, “Yürü uzun adam, arkandayız” yazdığını belirten Erdoğan mesajın kendisini duygulandırdığını söyledi.

İşte Erdoğan’ın törende yaptığı konuşma: “Kuraları çektik. Güneydoğu’ya Doğu’ya çıktı. Hemen batıya nasıl gelirim bunun telaşı içerisine kapılanlar varsa yine yandık. Olmaz. Biz şuna inanacağız 780 bin kilometrekare ile bu topraklar bizim vatanımızdır. Sıkıntılı yerler var doğru, işte o sıkıntılı yerlerde şu anda bu kadar şehitler veriyoruz değil mi? Niye veriyoruz? Bu toprakları yeniden vatan yapabilmek için veriyoruz. Zira oralarda kimse herhangi bir operasyona kalıp da giremez. Çünkü istiklal mücadelemizde oralar “şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda canı cananı bütün varımı alsın da hüda etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda” diyerek istiklal marşının yazıldığı topraklardır. Bu toprakları biz kimseyle paylaşmayız. Onun için de hep birlikte bu kararlı yürüyüşümüzü sürdürmemiz lazım.

Özel harekâtçılardan çok duygulanmış

Dün bana resimli bir mesaj geçmişler. İki tane özel harekâtçı, “Yürü uzun adam arkandayız” diye. Çok duygulandım. İkisinin elinde Türk bayrağı ellerinde silahlarıyla arkasında duvarda da o yazılı. Onlar orada şuna inanmışlar. Şehit olmaya, bu topraklar için bu millet için. Dolayısıyla inanıyorum ki siz sevgili öğretmenlerimiz de işte bu topraklarda yavrularımızı alacaksınız adeta nakış işler gibi onların zihin dünyasını işleyeceksiniz. Ve böylece yarınlarımızın inşasını yarınlarımızın ihyasını sizler sağlayacaksınız.”