Erdoğan bir kez daha sosyal medyaya savaş açtı

Havalimanı saldırısından sonra taksicilerin aldığı ücretlerle alakalı Erdoğan açıklama yaptı.

Erdoğan bir kez daha sosyal medyaya savaş açtı

Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen kanlı saldırının ardından, taksi şöförlerinin yolculardan 200 TL’ye kadar yüksek ücretler talep ettiği ortaya çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı’na yaptığı ziyaretten sonra açıklamalarda bulundu. Saldırının yaşandığı alana giden Erdoğan, burada yetkililerden bilgi aldı.

Havalimanındaki bir taksicinin sosyal medyada, saldırının ardından şoförlerin yaralılardan ve yolculardan çok fazla para aldığına dair iddiaların hatırlatması üzerine, Erdoğan, şu açıklamayı yaptı:

“Biliyorsunuz ben bu sosyal medyaya karşıyım. Bundan dolayı da bana çok saldırı da oldu. Ben bu Twitter’a falan hepsine karşıyım ve bunları paylaşmıyorum. Kendim de kullanmıyorum. Benim adıma kullananlar var, o ayrı mesele. O ahlaksızlığı yapanların ahlaksızlığı kendi üzerinedir. Bunları hiç takmayın” ifadesini kullandı.

Şöförlerin fırsatçılığına gelen büyük tepkilerin ardından Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can açıklama yapmıştı. ‘Fahiş ücret’ alındığı şikayetlerini “iftira” olarak nitelendiren Can, “İddia edilen taksilerin plakalarını araştıracağız” demişti.