Erdoğan Bayraktar saldırdığı güvenlikçi ile "helalleşti"

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, güvenlik elemanı ile "helalleştiğini" Twitter'dan duyurdu.

Erdoğan Bayraktar saldırdığı güvenlikçi ile

İstanbul’da bir sitenin güvenlik görevlisine yumruk ve copla saldıran eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, güvenlik elemanı ile “helalleştiğini” twitter adresinden duyurdu.

Bayraktar olayla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kamuoyunu dünden beri meşgul eden olay basına yansıdığından çok farklı şekilde cereyan etmiştir. Buna rağmen söz konusu haberde geçen güvenlik görevlisi kardeşim… bugün ziyaretime geldi. Olayın bu noktaya gelmesinden dolayı rahatsız olduğunu ifade etti. Ben de kendi adıma üzgün olduğumu belirttim. Sarıldık, helalleştik. Böyle bir dönemde milletimizi bu konuyla meşgul ettiğimiz için üzgünüm. Kamuoyunun bilgilerine arz ederim.

bayraktaar

Kimlik sorunca saldırmıştı

Adı daha çok 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla anılan ve operasyon sonrasında görevinden ayrılan Eski Bakan Bayraktar makam aracıyla dün (Pazar) 21.08’de İstanbul Halkalı’da bulunan Avrupa Konutları-3 sitesine geldi.  Bayraktar’ın aracına kapıda bulunan güvenlik görevlisi kim olduğunu ve kime geldiğini sordu. Otomobilin şoförü soruya yanıt vermek yerine araçta bakanın olduğunu ve kapıyı açmasını söyledi. Güvenlik görevlisi siteye misafir gelenlerin kimliğini ve kime geldiğini öğrenmek zorunda olduğunu, ancak site sakininin onayının olması durumunda misafiri siteye kabul edebileceğini ifade etti. Bu cevap üzerine güvenlik görevlisi önce Bayraktar’ın korumaları, ardından bizzat kendisi tarafından darp edildi. Bakan ve korumalarının saldırısı güvenlik kameralarına böyle kaydedilmişti: