Erdoğan: AKP ve MHP beraber yüklendiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de dokunulmazlıkla ilgili anayasa değişikliğinin kabul edilmesinin ardından CHP için konuştu: "Biz destekliyoruz dediler. 2 gün önce yapılanda desteklemediler. İktidar partisi ve MHP beraber yüklendiler. Bugün nasıl olduysa geri döndüler. Bir hikmet var."

Erdoğan: AKP ve MHP beraber yüklendiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’de dokunulmazlıkla ilgili anayasa değişikliğinin kabul edilmesinin ardından CHP için konuştu: “Biz destekliyoruz dediler. 2 gün önce yapılanda desteklemediler. İktidar partisi ve MHP beraber yüklendiler. Bugün nasıl olduysa geri döndüler. Bir hikmet var.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nda konuştu. İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları: “Şu dokunulmazlıklarla ilgili ne dedi. Biz destekliyoruz dedi. 2 gün önce yapılanda desteklemediler. İktidar partisi ve MHP beraber yüklendiler. Bugün nasıl olduysa geri döndüler. Bir hikmet var. Bugün de hamdolsun 376’ya çıktı. Böylece referanduma gitmeye gerek kalmadı. Şimdi tabi bu yolu kısalttı. Referanduma gidilseydi millet en az yüzde 70-80 ile ders verecekti. Bunu gördüler. Ben sevgili hemşerilerime söylüyorum bu operasyonlar ülkenin neresinde olursa olsun nihai neticeyi alana kadar bu operasyonlar devam edecek. Şehitlerimiz var. Güvenlik güçlerimiz yola çıkarken zaten hedefine şehadeti koydu. Bu şehitlerin karşılığı da tüm kardeşleri karşılığı kararlı şekilde aldılar almaya devam ediyorlar. Bizim şehidimi z bir e otuzla filan ölçülmez ama hesabın sorulması çok önemli.”