Enver Aysever'den sonra Ayşenur Arslan da hedefte

Yandaş medya, Enver Aysever'den sonra gazeteci Ayşenur Arslan'ı da hedef gösterdi.

Enver Aysever'den sonra Ayşenur Arslan da hedefte

Türkiye ile İsveç arasında oynanan özel maçta seremoniye çıkan türbanlı kızlara tepki gösteren Enver Aysever’in Star gazetesi tarafından hedef gösterilmesinden sonra şimdi de Sabah gazetesi gazeteci Ayşenur Arslan’ı hedef gösterdi.

250320160346060158345_3

Gazeteci Ayşenur Arslan Halk TV kanalında yaptığı programın canlı yayınında bu duruma, “Bunlar ilkokul çağında çocuklar. Başları kapalı çıktılar. Böyle bir ülke istiyorlar. Sadece başları değil, bu aklın örtülmesinin simgesi. Başka başka şeylerin simgesi” diyerek tepki gösterdi.

Sabah gazetesi ise bu tepkiyi okurlarına “CHP’nin kanalında kin kustu diyerek” okurlarına duyurup Ayşenur Arslan’ı hedef gösterdi.

Euro 2016 öncesi Antalya Arena’da Türkiye ve İsveç arasında oynanan hazırlık maçı öncesi gerçekleştirilen seremoniye 2 türbanlı kız çocuğu çıkarılırken, maç öncesinde cihatçı terör örgütü Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) bayrağı ile fotoğraf çektirilmiş, tribünlerde de yine ÖSO bayrağı açılmıştı. Ayrıca maç öncesi sporcuların ısınma hareketleri yaptığı sırada fonda Mehter Marşı çalınmıştı.

http://gazetemanifesto.com/2016/03/25/star-gazetesi-enver-ayseveri-hedef-gosterdi/