"Ensarcılar" Cem Özer'den can simidi yapmaya çalışıyor

Cem Özer'in verdiği bir röportajda söylediği sözler gericiler tarafından "can simidi" yapılmaya çalışılıyor.

Bir dönem yaptığı televizyon programlarıyla tanınan Cem Özer’in Posta Gazetesi’nden Canan Danyıldız’a verdiği röportajda söylediği “Sevgilim başkasıyla yatabilir bunu aldatma saymam. Canı başka bir beden çekmiş. Bu doğal bir şey” ifadeleri gericiler tarafından “can simidi” yapılmaya çalışılıyor.

Cem Özer’in açıklamalarını “ahlaksızlık” olarak damgalamaya çalışan gericilerin, böylece son dönemde takip edilmesi bile imkansız olacak şekilde gündeme düşen çocukların imam hatip liselerinde, tarikat yurtlarında ve evlerinde imamlar ve öğretmenler tarafından taciz ve tecavüze uğramaları haberlerini unutturmaya çalıştıkları görülüyor.

Cem Özer’in sosyal medyada büyük tartışma yaratan röportajının Türkiye’de pop kültürünün “reklam ihtiyacı” nedeniyle söylenen sözler olduğu tartışmasız ve bu yönüyle ilgiyi de hak etmiyor. Ancak gericilerin “ahlaksızlık” diye tepinmesine de izin verilmemeli.

Memlekette en büyük ahlaksızlıkları yapanların ahlaktan bahsetmeye yüzleri olmamalı.

Gericilerin fırsat bulup unutturmaya çalıştıkları sadece bu yıl basına yansıyan o ahlaksızlıkları unutmamak için hatırlamakta yarar var:

Karaman’da bir öğretmenin tarikat evlerinde en az 45 erkek öğrenciye tecavüz ettiği iddia edildi. Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’ne (KAİMDER) yakın kişilerin kiraladığı tarikat evlerinde kaldıkları öne sürülen 9 ve 10 yaşlarında bulunan öğrencilere tecavüz eden öğretmen ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırşehir merkezdeki bir lisede öğrenim gören kız öğrenci, öğretmen A.K’nin kendisini taciz ettiği iddiasıyla polise şikayette bulundu.

-Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kuran Dersi emekli öğretmeni Sefer A. hakkında 12 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle açılan davanın ilk duruşmasında öğrenciler şikayetçi olurken veliler şikayetçi olmadı.

-Niğde’nin Çiftlik İlçesi’ndeki bir ortaokulda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan 43 yaşındaki İ.G., 12 kız öğrenciyi taciz ettiği suçlamasıyla tutuklandı.

-Karaman’da, Ensar Vakfı’nda görevli öğretmenin, 10 öğrenciye tecavüz ettiği iddiasıyla sarsılırken, ikinci bir skandal daha yaşandı. Karaman İrfan Atasever Lisesi Müdür Yardımcısı M.Ç.’nin, 11. sınıf öğrencisi Ş.B.’ye “cinsel tacizde bulunduğu” iddia edildi.

-Buldan Musa Çelebioğlu Çocuk Yuvası’nda bir kız çocuğu, öğretmenlerine yuva çalışanlarından Y.Ö.’nün kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söyleyip, yaşadıklarını anlattı. Bunun üzerine öğretmenleri durumu savcılığa bildirildi.

Artvin’de bir imam hatip lisesi öğretmeni çocukları cinsel istismardan tutuklandı.

-Bursa Osmangazi’de AKP yanlısı olmasıyla tanınan yandaş “sendika” Eğitim Bir Sen üyesi bir öğretmen, öğrencisini taciz etti. Sosyal Bilgiler öğretmeni açığa alındı.

Konya’da bir imam hatip lisesi müdürünün, bu eğitim yılında kaydını başka bir okula alan öğrencisine dini nikahla cinsel istismarda bulunduğu ileri sürüldü.

-Hakkında 11 öğrenci ve 1 veliye “cinsel istismar”da bulunduğu gerekçesiyle dava açılan Keçiören Anadolu İmam Hatip Lisesi Kuran öğretmeni Sefer A., emekliliğini istedi.

-Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde, bir lisede Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan 42 yaşındaki Y.S. aynı okuldaki 4 kız öğrencisini cep telefonu mesajı ile taciz ettiği suçlamasıyla gözaltına alındı.

Rize İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı ve Kızılay Şube Başkanı 56 yaşındaki Mehmet Nuri Gezmiş, küçük yaştaki 2 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.