Ensar rezaletinde skandal bitmiyor: Erdoğan da o evleri ziyaret etmiş!

Karaman’da Ensar ve KAİMDER evlerinde yaşanan cinsel istismar skandalının yaşadığını tarihlerden Tayyip Erdoğan'ın Ensar Vakfı Karaman şubesini ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Ensar rezaletinde skandal bitmiyor: Erdoğan da o evleri ziyaret etmiş!

Karaman’da Ensar ve KAİMDER evlerinde yaşanan tecavüz skandalından sonra Muharrem Büyüktürk’e verilen 508 yıllık ceza ile örtülmeye çalışıldı. Gazeteport haber sitesine göre, Tayyip Erdoğan’ın Başbakan olduğu 26 Nisan 2014 tarihinde, Cumhurbaşkanlığı seçimi için yaptığı geziler sırasında Karaman’da toplu açılış adı altında miting yapıyor. Erdoğan miting meydanından çıkarken seçim otobüsünü durduruyor ve mitingin yapıldığı Aktekke Meydanı’nda bulunan Ensar Vakfı binasına giriyor. Burada Ensar Vakfı Karaman şube yönetimi ile fotoğraf çektiriyor.

Erdogan3

Bu ziyaretin fotoğrafı Ensar Vakfı Genel Merkez ve Ensar Vakfı şubesi internet sayfasında da paylaşılıyor. Ensar vakfında yaşanan cinsel istismar rezaleti ortaya çıkınca bu fotoğraflar Tayyip Erdoğan’ın Ensar Vakfı Karaman şube ziyareti resmi internet sitesi, yerel gazeteler ve AKP’nin resmi sayfasından siliniyor. Fakat Ensar Vakfı’nın PDF olarak hazırlanan aylık bültenlerinin 65.sayfasında bu ziyaretin fotoğrafı duruyor.tayyipkaraman1

Erdoğan’ın Karaman Mitinginde Ensar Vakfı Şubesine büyük bir pankart sallandırmıştı. Erdoğan miting sırasında Ensar Vakfı şubesi balkonunda bulunanları konuşma yaparken de selamlamıştı.

erdokaramanensar