Düzce Belediye Başkanı "Audi"sine kavuştu!

Düzce'nin AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Keleş Passat marka makam aracından kurtulup (!) 650 bin liralık Audi'sine kavuştu ve selfie çekti!!

Düzce Belediye Başkanı

“Pendik, Üsküdar Belediye Başkanları Audi’ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı’nın da en doğal hakkı” diyerek tepki çeken Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni makam aracına kavuştu.

Düzce’nin AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Keleş bir süre önce yaptığı basın açıklamasında, pahalı ve lüks bulunan makam aracıyla ilgili eleştirilere “Kastamonu, Ankara, İzmir, Pendik, Üsküdar belediye başkanları Audi’ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı’nın da en doğal hakkı” diye yanıt vermişti. Başkanın konuşması sosyal medyada çok konuşulmuş, hatta adına klipler hazırlanmıştı.

“Pek hoşlanmayacaksınız ama ne çare”

650 bin liraya aldığı Audi marka makam aracı ile çektiği fotoğrafı ınstagram hesabına yükleyen Mehmet Keleş, fotoğrafın altına “pek hoşlanmayacaksınız ama ne çare” yazdı.

“Düzce’nin imajı için” demişti!

Keleş, sosyal medyaya düşen video kaydında “İstanbul Valisi ‘s350′ye biniyor. Hakkari Valisi de ‘s350′ye biniyor o zaman nasıl Kastamonu, Ankara, İzmir, Pendik, Üsküdar Belediye Başkanları Audi’ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı’nın da en doğal hakkı” diye konuşmuştu. Keleş konuşmasında şunları dile getirmişti:

“Eğer bir toplantı varsa yurt dışı toplantısı varsa, Düzce Belediye Başkanı olarak benim davet edilmediğimi duyarsanız, buna sevinmeyin üzülün. Davet edildiğini duyarsanız da, Düzce belediye başkanının uluslararası ölçekte de etkili olduğunu sizin adınıza orda bulunduğunu lütfen unutmayın. Sizleri temsil ediyoruz sonuçta. Mesela araba meselesinde de aynısını söyledim. Sizler şöyle bir tablo mu istiyorsunuz: ‘Tüm belediye başkanları Mercedes’le Audi ile gelsin Düzce Belediye Başkanı Passat’ta gelsin.’ Bunu istiyorsanız Passat’a da bineriz. Benim için çok önemli değil. Ama temsil makamındaki insanlar, sizleri temsil edenler, gerekli olanları yapmalı. Bazı şeyler zorunluluktur. Bunları lüks sefahat için yapmıyoruz. Düzce’nin imajını ortaya koymak için yapıyoruz.”