Diyanet Cuma hutbesinde "çocuk tecavüzcülerinin ayıbını" görmedi

Tüm ülkede din adamları ve dinci gerici vakıflarda eğitim veren öğretmenlere ilişkin tecavüz haberlerinin ardı arkası kesilmezken Diyanet İşleri Başkanlığı Cuma hutbesinde bakın ne söyledi?

Diyanet Cuma hutbesinde

Tüm ülkede din adamları ve dinci gerici vakıflarda eğitim veren öğretmenlere ilişkin tecavüz haberlerinin ardı arkası kesilmezken Diyanet İşleri Başkanlığı Cuma hutbesinde çocukların cinsel istismarı haberlerini görmezden geldi.

“Hak ve Hakikat” başlığıyla hazırlanan Cuma hutbesinde “Her türlü israftan kamu malını çarçur etmeye; kumardan gaspa; dolandırıcılıktan hırsızlığa; aldatmadan hileye; karaborsacılıktan haksız kazanca; gıybetten iftiraya; yalandan sahteciliğe; cinayetten şiddet ve teröre, İslam’ın yasakladığı bütün davranışlar, aslında hem Allah’ın hakkına hem de insanların hakkına bir tecavüzdür, zulümdür.” denildi.

Pek çok suçun dile getirildiği hutbede çocukların cinsel istismarı ve tecavüz  görmezden gelinirken tecavüz kendisine ancak “İslam’ın yasakladığı bütün davranışlar, aslında hem Allah’ın hakkına hem de insanların hakkına bir tecavüzdür” ifadeleriyle yer bulabildi.

Böylece, Diyanet İşleri Başkanlığı da son günlerdeki tecavüz ve cinsel istismar haberlerini görmezden gelerek gericiliğin suçlarına destek vermiş oldu.