Din dersi öğretmeninden bildiri yayınlayan öğrencilere küfürlü tweet

İzmir Atatürk Lisesi Müdür Yardımcısı ve Din Dersi Öğretmeni Yasin Çeler'in, okul yönetimi aleyhine bildiri yayınlayan öğrencilere küfür ettiği tepki çekti.

Din dersi öğretmeninden bildiri yayınlayan öğrencilere küfürlü tweet

İzmir Atatürk Lisesi Müdür Yardımcısı ve Din Dersi Öğretmeni Yasin Çeler’in, okul yönetimi aleyhine bildiri yayınlayan öğrencilere küfür ettiği tepki çekti. Öğretmen Çeler, söylediği sözler için daha sonra özür diledi. İzmir Atatürk Lisesi Müdür Yardımcısı ve Din Dersi Öğretmeni Yasin Çeler’in küfürlü paylaşımı sosyal medyada olay oldu.

Son zamanlarda liselerde idarecilere yönelik bildiri yayınlayan öğrencilerin arasına İzmir Atatürk Lisesi öğrencileri de katılmıştı.

Okulun müdür yardımcısı olduğu belirtilen Yasin Çeler isimli Din öğretmeni bunun üzerine öğrencilere sosyal medyadan küfür etti.

Yasin Çeler adlı öğretmen yazdığı küfürlü tweeti gelen tepkiler üzerine sildi. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ise Müdür Yardımcısı’na sosyal medyadan tepki gösterdi ve küfürlü tweetin görüntüsünü paylaştı.

İzmir Atatürk Lisesi 1_Fotor

 

Yasin Çeler daha sonra Twitter’indan açıklama yaparak özür diledi.Çeler şunları söyledi: ”Sitemimi ifade ederken yanlış bir kelime kullandım. Bu sebeple vicdanen rahat değilim ve özrümü herkese belirtmek isterim.”