'Demokrasi nöbetçisi' Necati Şaşmaz: Kurtlar Vadisi gerçekmiş

Mafya dizisi 'Kurtlar Vadisi'yle piyasaya giren Necati Şaşmaz da 'Demokrasi Nöbetçi'leri arasındaydı.

'Demokrasi nöbetçisi' Necati Şaşmaz: Kurtlar Vadisi gerçekmiş

AKP’nin organize ettiği ‘demokrasi nöbeti’ buluşmalarında konuşan dizi oyuncusu Necati Şaşmaz, 15 Temmuz darbe girişimi için “Allah ile kandırdılar, Kurtlar Vadisi gerçekmiş” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından AKP’nin çağrısıyla başlatılan ‘demokrasi nöbetleri’ meydanlarda devam ediyor. ‘Nöbet’ yerlerinin İstanbul’daki adreslerinden Taksim Meydanı’nda, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ isimli mafya dizisinin piyasaya girmesiyle ünlenen Necati Şaşmaz da vardı.

‘Allah ile kandırdılar’

Şaşmaz burada yaptığı konuşmada “Saygıdeğer kardeşlerim, ağabeyim. Milli irademizi çiğnemeye çalıştılar. Demokrasimizi askıya almaya çalıştılar. Biz dimdik ayakta durduk. Bir tanktan diğer tankın altına atladık. Çok şükür durdu. Bunu durduran halkıma şükranlarımı sunuyorum. Milletimiz bu demokrasi savaşında karşısında durdu ve onu ezdi. ‘Gücümüzü bu demokrasiden alıyoruz’ dedi. ‘Hep bütünüz ve demokrasinin yanındayız’ dedi. Onlar insan sever göründüler. Bir çok insanı Allah ile kandırdılar. Ama bugün biz gerçek yüzlerini gördük” şeklinde konuştu.

‘Bunlar acı bir gerçekmiş’

Necati Şaşmaz, “14’üncü yılına girecekti Kurtlar Vadisi. Yıllardır bu gerçeği anlatmaya çalışıyorduk. ‘Bunlar hayal ürünüdür’ diye yazdım. Bugün görüyoruz ki bunlar acı bir gerçekmiş. Biz bunları anlattık, anlatmaya devam edeceğiz. Bizler bir bütünüz. Her mahallede her sokakta soluduğumuz havada bizi özgürlüğümüzü hissediyoruz. Birliğimizi muhafaza edelim” dedi.