Davutoğlu'yla yürümez dedi, kovuldu

"AKP artık Davutoğlu ile yoluna devam edemez" diyen ve Star gazetesinden kovulan Nasuhi Güngör için TRT de harekete geçti.

Davutoğlu'yla yürümez dedi, kovuldu

“AKP artık Davutoğlu ile yoluna devam edemez” diyen ve Star gazetesinden kovulan Nasuhi Güngör için TRT de harekete geçti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen yandaş A Haber’de dün gece “Erdoğan-Davutoğlu” tartışması yaşanmış “Toplumsal Hafıza” programınının konuklarından TRT Genel Müdür Müşaviri ve Star yazarı Nasuhi Güngör “AKP artık Davutoğlu ile yoluna devam edemez” demişti. AKP’ye en yakın gazetecilerden birisi olarak bilinen Güngör’ün bu açıklamaları Ankara kulislerine deyim yerindeyse bomba gibi düştü.

Yandaş A Haber’de AKP çevrelerinde son günlerde dile getirilen “Erdoğan-Davutoğlu çekişmesi” iddiaları üzerine hararetli bir tartışma çıktı.

Tartışmada “AKP, Davutoğlu ile yoluna devat etmeli mi etmemeli mi” konusu gündeme geldi.

Kaçak Saray’a yakın Star yazarı Nasuhi Güngör’ün “AKP artık Davutoğlu ile yoluna devam edemez” iddiasında bulunmasına diğer konuklardan sert eleştiri geldi.

Star’dan kovuldu

Sabah saatlerinde Güngör’ün sözlerinin faturası kesilmeye başlandı. Nasuhi Güngör’ün köşe yazarlığı yaptığı Etkhem Sancak’ın sahibi olduğu Star’dan gönderildiği açıklandı.

TRT’den de atılıyor

Nasuhi Güngör’e bir şok da TRT’den geldi. Geçtiğimiz aylarda TRT’deki Haber ve Spor Daire Başkanlığı görevinden alınan ve Genel Müdür Müşavirliği görevine kaydırılan Nasuhi Güngör’ün TRT’den tamamen atılması için düğmeye basıldığı öğrenildi. TRT yönetiminin canlı yayında yaptığı açıklamalar yüzünden Güngör için disiplin sürecini başlattığı öğrenildi. Yandaş kalemin önümüzdeki günlerde resmen TRT’den atılacağı kaydedildi.