Davutoğlu son büyük komployu açıkladı: Türkiye'nin yürüyüşü de Bingöl'ün kalkınması da engellenemez

Davutoğlu'nun Bingöl'de yaptığı konuşmada, Haziran Direnişi'nden bu yana Türkiye'ye karşı düzenlendiği iddia edilen komplolara bir yenisini "Bingöl'ün kalkınmasına engel olanlar" diyerek eklemiş oldu.

Davutoğlu son büyük komployu açıkladı: Türkiye'nin yürüyüşü de Bingöl'ün kalkınması da engellenemez

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bingöl’de yeni kapalı spor salonunda toplu açılış töreninde konuştu. Davutoğlu’nun konuşmasında “Ne Türkiye’nin yürüyüşünü durdurabilirler, ne Bingöl’ün kalkınmasını engelleyebilirler” derken Haziran Direnişi’nden bu yana Türkiye’ye karşı düzenlendiği iddia edilen komplolara bir yenisini “Bingöl’ün kalkınmasına engel olanlar” diyerek eklemiş oldu.

Başbakan Davutoğlu, yatırımları büyük göstermek için Türk Lirası’ndan atılan 6 sıfırı yine ‘unutarak’, “Neredeyse 83 trilyonluk bir yatırım bugün hizmetinize giriyor, hayırlı uğurlu olsun. Birileri yıkmak için yola çıkar biz ise yapmak için yola çıkarız. Bizim meselemiz Türkiye’nin daha istikrarlı, milletimizin daha huzurlu olmasıdır. Biz işte bu amaçla yola düştük. Türkiye’ye kazandırdığımız eserlerle gurur duyuyoruz. Türkiye parlayacak, dünyanın yükselen gücü olmaya devam edecek. Ne Türkiye’nin yürüyüşünü durdurabilirler, ne Bingöl’ün kalkınmasını engelleyebilirler.” diye konuştu.

Hamaset nutkuna dönüşen konuşmasında Davutoğlu, “Eski Türkiye’de inşaatlar yarım bırakılmıştı ve biz tamamladık. AKP yarım kalan işleri tamamlayan, yarım kalan gönülleri birleştiren partidir.” diye konuşurken Meclis muhalefetini eleştirirken de haddini aştı. Davutoğlu, “Onlar sırtlarını Moskova’ya dayayan Stalinist anlayışla yürüyen, bizler ise Alparslan, Selahattin’le yürüyoruz. Onlar sevdikleriyle, biz sevdiklerimizle haşrolacağız. Biz Bingöllülerle haşrolmaya hazırız.” dedi.