CNN Türk canlı yayını kesti, konuk Turgut Kazan tepki gösterdi

CNN Türk, Erdoğan canlı yayınlanan tartışma programını kesti, Saray'a bağlandı.

CNN Türk canlı yayını kesti, konuk Turgut Kazan tepki gösterdi

CNN Türk canlı yayınında Didem Yılmaz Arslan’ın sunuculuğu yaptığı program, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftar yemeği konuşması nedeniyle kesildi.

“Türkiye’nin Gündemi” programında gündemdeki konular ele alındı. Programın başlamasının ardından yayın kesilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Saray’da AKP’li vekillere verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmaya geçildi.

Program konukları arasında yer alan eski İstanbul Barosu Başkanı Turgut Kazan, bu duruma tepki gösterek, “Hiç bir ileri demokraside bir Cumhurbaşkanı iftar yemeğinde konuşuyor diye böyle bir yayın kesilmez” dedi. Turgut Kazan, televizyonların baskıdan ve tehditlerden korktukları için bu konuşmaları yayınladığını söyledi.

‘Milletvekili olmak için konuşanlarla aynı programa çağırmayın’

Programın diğer konukları arasında yer alan Hukukçular Derneği Başkanı Mehmet Sarı’nın AKP’nin bütün politikalarını savunan konuşmalarına da tepki gösteren Turgut Kazan, hem konuğa hem de CNN Türk’ün ‘yandaş’ konuk seçimini de eleştirdi.

Kazan “Ben Kılıçdaroğlu’nun yanlış bulduğum politikalarına yanlış diyorum. Ama AKP’yi savunan konukların bugüne kadar Tayyip Erdoğan’ın veya Başbakan’ın bir tek politikalarını eleştirdiğini gördünüz mü? Kartvizitlerini kullanarak milletvekili olmak için konuşanlarla bir daha beni aynı programa çağırmayın. Bir kere de doğruya doğru desinler” diye tepki gösterdi.