Cinsel istismar önergesini muhalefet mi hazırladı? Sema Ramazanoğlu'ndan 'ibretlik' teşekkür

AKP'nin cinsel istismar önergesini geri çekmesinden sonra AKP'li Sema Ramazanoğlu'ndan ilginç bir teşekkür açıklaması geldi.

Cinsel istismar önergesini muhalefet mi hazırladı? Sema Ramazanoğlu'ndan 'ibretlik' teşekkür

AKP’nin Meclis’te tecavüzcüleri aklayan cinsel istismar önergesini geri çekme kararı almasından sonra AKP Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu’ndan ‘ilginç’ bir teşekkür açıklaması geldi.

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı da olan Ramazanoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, tasarının geri çekilmesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın gösterdiği ‘hassasiyet’e işaret ederek, “Erken yaşta evliliklerdeki sorunun çözümü için göstermiş oldukları hassasiyetten başta SnCumhurbaşkanı’mız ve SnBaşbakan’ımıza tşkür ediyorz” ifadelerini kullandı.

ramazanoglu

İlginç ‘teşekkür’ tweeti, Ramazanoğlu’nun büyük tepki çeken tasarıyı muhalefet partilerinin hazırladığı sandığı yorumlarına neden oldu.

Ramazanoğlu, dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu iken de, Ensar Vakfı’nda yaşanan cinsel istismarlara yönelik “Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz” sözleri ile hafızalara kazınmıştı.