CHP'li vekil rahat: Ne irtica ne Atatürk'e saldırı var...

CHP'li vekil Mehmet Bekaroğlu, Rize'de kent meydanından Atatürk anıtının kaldırılmasına ilişkin "Ne irtica ne Atatürk'e saldırı vardır." açıklamasını yaptı.

CHP'li vekil rahat: Ne irtica ne Atatürk'e saldırı var...

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize’de kent meydanından Atatürk anıtının kaldırılmasına ilişkin “Ne irtica ne Atatürk’e saldırı vardır. Kıyamet koparılıcak bir durum yok yoktur” dedi.

Bekaroğlu, başta Yeni Akit ve diğer AKP medyası ile AKP’li troller olmak üzere gericilerin ‘sevinç’le karşıladığı karar için, “Ne irtica ne Atatürk’e saldırı vardır. Atatürk heykelinin yeni kaidesine konulmasında sakınca yoktur. Bir bardak suda kıyamet kopartılacak bir durum yoktur. Rize’de bu anlamda bir problem yok” ifadelerini kullandı.

AKP’li Rize Belediyesi, kentin merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’ndan Atatürk anıtını kaldırıp valilik binası önüne yerleştirirken, anıtın yerine de “15 Temmuz şehitler anıtı” konulacağını duyurmuştu.

http://gazetemanifesto.com/2016/12/22/rize-belediye-baskani-muradina-erdi-ataturk-aniti-gitti-15-temmuz-sehitler-aniti-gelecek/

http://gazetemanifesto.com/2016/12/23/ataturk-aniti-kalkti-akitin-agzi-kulaklarinda-elhamdulillah-rize-ozgurlugune-kavustu/