#ChildAbusersProtectedInTurkey dünya gündeminde

#ChildAbusersProtectedInTurkey dünya gündeminde

#ChildAbusersProtectedInTurkey dünya gündeminde

MHP’nin Çocuk İstismarlarının Araştırılması ve Önlenmesi’ne yönelik araştırma komisyonu kurulması için yaptığı teklif AKP’lilerin oylarıyla reddedildi.

‘Çocuk istismarını engelleme komisyonu’ için yapılan oylama AKP oyları ile reddedildi. Tüm muhalefetin EVET oyuna rağmen AKP HAYIR dedi..

Akşam saatlerinde, AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı, CHP, HDP ve MHP gruplarıyla varılan mutabakat çerçevesinde çocuk istismarıyla ilgili ortak bir araştırma önergesi verileceğini belirterek, önergenin perşembe günü TBMM Genel Kurulunda görüşülerek araştırma komisyonu kurulacağını söyledi.

Sosyal medyada  #ÇocukİstismarcısıAKP hastagi ile çığ gibi büyüyen tepki, akşam #ChildAbusersProtectedInTurkey ( Türkiye’de çocuk istismarcıları korunuyor) ile devam ediyor. Pazartesi akşamı twitterda dünya gündemine #StopChildRapeInTurkey (Türkiye’de çocuk tecavüzünü durdurun) hastagi ile girmişti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, “Bir kereden bir şey olmaz! Biz Ensar Vakfını tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz.” demişti.

http://gazetemanifesto.com/2016/03/21/turkiye-cocuk-tecavuzleri-ile-dunya-gundeminde/