Bunu da söylediler: FETÖ leninist örgütmüş!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Saadet Oruç, 'FETÖ' ile leninizm arasında ilişki kurmayı başararak bir ilke imza attı.

Bunu da söylediler: FETÖ leninist örgütmüş!

AKP’nin yayın organlarından Star gazetesinin yazarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı Saadet Oruç, ‘FETÖ’ ile leninizm arasında ilişki kurmayı başararak bir ilke imza attı.

Oruç, “Sözde ‘Yurtta Sulh Konseyi’ ihanet bildirisinin kodları” başlıklı köşe yazısında, FETÖ’nün yapısını anlatmak isterken akla, bilime ve tarihe zıt düşen bir tanım yaparak, örgütün ‘leninist hücre’ temelinde yapılandığını savundu.

Oruç’un yazısının o bölümü şöyle:

“FETÖ dediğiniz yasadışı, Leninist gizli örgüt şemasıyla yani gizli hücre temelinde örgütlenen, üstüne Masonik bir elitizm çatısı inşa eden ve mistik ama asla İslami olmayan bir argümanla da boşlukları dolduran bir ucubik yapı. İslamiyet’ten zerre kadar nasiplenmiş olsalar, bu kadar dibi boylamayacaklardı.

Leninist-masonik alçaklık örgütü FETÖ. Uluslararası bir proje ve attığı hiçbir adım, hiçbir noktada yerli olmamış. Bu ülkeye, bu millete dair tek projesi 15 Temmuz gecesi tüm değerlerine saldırıp, diz çöktürme adına 40 yıl süren bir ihanet sarmalı olmuş.”