Brad Pitt'ten Donald Trump eleştirisi

Ünlü sinema oyuncusu Brad Pitt, ABD Başkanlık seçimlerine ilişkin yorumunda, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump’ı eleştirdi. New York Times’ın dergisi T’ye konuşan Brad Pitt, göçmen karşıtı söylemleri öne çıkan Trump’ın seçim kampanyasının bu denli başarıya ulaşmasının aklına bile gelemeyeceğini söylerken, kampanyaya dair, “En basit şekliyle, bizleri bir araya getiren şeyler iyidir ve bizleri ayıran şeyler... View Article

Brad Pitt'ten Donald Trump eleştirisi

Ünlü sinema oyuncusu Brad Pitt, ABD Başkanlık seçimlerine ilişkin yorumunda, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump’ı eleştirdi.

New York Times’ın dergisi T’ye konuşan Brad Pitt, göçmen karşıtı söylemleri öne çıkan Trump’ın seçim kampanyasının bu denli başarıya ulaşmasının aklına bile gelemeyeceğini söylerken, kampanyaya dair, “En basit şekliyle, bizleri bir araya getiren şeyler iyidir ve bizleri ayıran şeyler kötü.” açıklamasını yaptı.

“En fazla zarar görenler, en zarar verecek partiyi destekliyor’

“Bu ülkede en fazla zarar gören insanlar, kendilerine zarar verecek partiyi destekliyorlar.” şeklinde konuşan Oscar ödüllü oyuncu, yine de Trump’ı destekleyenleri anlamaya çalıştığını ifade etti. Röportajında, “Birçok Amerikalının CNN, Fox veya El-Cezire’yi izlemeye vakitleri yok. Kiralarını ödemeye, çocuklarının karnını doyurmaya çalışıyorlar. Evlerine gittiklerinde, her şeyi unutmak istiyorlar. Bir anda televizyondan, bütün bu sorunlardan bıktığını söyleyen kişinin sesi yankılanıyor.” şeklinde konuşan Brad Pitt, “İşler kötü gittiğinde ve bunun nedenlerini bulamadığınızda, düşmanlar yaratmaya başlıyoruz.” şeklinde sözlerini sonlandırdı.