Boynuz kulağı geçti: En az 5 çocuk

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'da katıldığı toplantıda aday memurlara, "Hem erken evlenin, hem de 'En az 5 çocuk yapın' diyorum.

Boynuz kulağı geçti: En az 5 çocuk

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya’da katıldığı toplantıda aday memurlara, “Hem erken evlenin, hem de ‘En az 5 çocuk yapın’ diyorum. Bunu da hedef olarak koyun” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın, 2015 yılında alınan aday memurların intibak eğitimi programı, Antalya’nın Manavgat İlçesi Kızılağaç turizm bölgesindeki bir otelde başladı.

Programın açılışında konuşan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, iyi çalışanların mutlaka fark edileceğini ve daha yüksek görevlere geleceğine işaret ederek, “Programlı olun. Neyi nasıl yapacağınızı mutlaka yazın. Gittiğiniz yere elinizde not defteriyle gidin. Bir de hepiniz çok gençsiniz ne olur erken evlenin” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Bakan Veysel Eroğlu, bakanlığa bağlı kurumların eleman ihtiyacının hat safhada olduğunu, daha çok elemana ihtiyaç duyulduğunu ancak, verilen kadroların sınırlı olduğunu söyledi. Ekibe yeni katılanları görünce içinde büyük bir heyecan oluştuğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, “Çünkü sizler taze bir kuvvetsiniz, yeni bir enerji kaynağısınız. O yüzden özellikle sizlerle kucaklaşmak için geldim” diye konuştu.

Aday memurlara ‘erken yatıp, erken kalkma’ tavsiyesinde bulunan Bakan Eroğlu, kendisinden önce konuşan Müsteşar Yardımcısı Çiftçi’nin ‘erken evlenin’ önerisini hatırlatarak, “Ben de hem erken evlenin hem de en az 5 çocuk yapın diyorum. Bunu da hedef olarak koyun” dedi.