Böyle olur AKP'linin terör kınaması: AKP'li yönetici IŞİD saldırısı için ne dedi?

Taksim'deki intihar saldırısının ardından AKP'li yöneticinin Twitter mesajı AKP'nin ve gericilerin teröre yaklaşımını bir kez daha ortaya koydu.

Böyle olur AKP'linin terör kınaması: AKP'li yönetici IŞİD saldırısı için ne dedi?

Taksim’deki intihar saldırısının ardından AKP’li yönetici “Keşke İsrail vatandaşları ölseydi” diyerek AKP’nin ve gericilerin teröre yaklaşımını bir kez daha ortaya koydu.

AKP Eyüp Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı olduğunu belirten İrem Aktaş isimli kadın, Twitter’dan “Beter olsun İsrail vatandaşları keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi” ifadelerini kullandı.

İstiklal Caddesi’nde 1 İsrail vatandaşının da yaşamını yitirdiği canlı bombalı saldırıya ilişkin “Keşke İsrail vatandaşları ölseydi” diyen AKP’li kadın İsrail basınında gündem oldu.

AKP’li Aktaş’ın insanlık dışı Twitter mesajını saldırıdan hemen sonra yazdı.

Diplomatik kaynakların İbranice yayın yapan Ma’ariv’e; “Eğer bu tweet gerçekse çok çirkin ve şok edici, bir özür ve bu sözlerin toptan reddini talep ediyoruz” dedi.

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun da Dışişleri Bakanlığı diplomatlarına talimat verdiği ve Ankaralı mevkidaşlarına mesajın kınanması taleplerini iletmesini istediği bildirildi.

Yapılan paylaşım şu şekilde:

ak_kadin