Bir sapıklık daha: Din öğretmeni, pantolon-tayt giyen kızlara şehvet duyuyormuş!

İstanbul’daki Beykoz Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi’nde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin’in sınıfta “Pantolon-tayt giyen kızlara şehvet duyuyorum” dediği ve sınıfta pantolon giyen bir kız öğrenciyi ayağa kaldırarak bir başka erkek öğrenciye, “Sen ne hissediyorsun?” diye sorduğu iddia edildi. Bir öğrencinin velisine aktardığı olayda “Ben tayt-pantolon giyen kızların bacak arasına... View Article

Bir sapıklık daha: Din öğretmeni, pantolon-tayt giyen kızlara şehvet duyuyormuş!

İstanbul’daki Beykoz Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi’nde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emin Şahin’in sınıfta “Pantolon-tayt giyen kızlara şehvet duyuyorum” dediği ve sınıfta pantolon giyen bir kız öğrenciyi ayağa kaldırarak bir başka erkek öğrenciye, “Sen ne hissediyorsun?” diye sorduğu iddia edildi.

Bir öğrencinin velisine aktardığı olayda “Ben tayt-pantolon giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum” diyen Şahin’in, bunun ardından sınıfta pantolon giyen bir kız öğrencisini ayağa kaldırdığı ve bir başka erkek öğrenciyi kaldırarak ona “Sen ne hissediyorsun?” diye sorduğu belirtildi. Erkek öğrencinin “Ben de” yanıtı vermesi üzerine Şahin, “Benim için olay bitmiştir” ifadesini kullandı.

Okulda yaşanan bu olayın bir öğrenci tarafından anlatıldığı veli harekete geçerken bu durumun birçok veli ve eğitimcinin haberdar olduğu, bazı öğretmenlerin tepki göstererek okul müdürünün gerekeni yapmasını istediği ifade edildi.

Bunun üzerine okul müdürü tarafından sorguya çekildiği bildirilen öğretmen Emin Şahin’in, yaşananlarının gerçeği yansıtmadığını söylediği belirtilirken olayın açıklığa kavuşturularak gerekenin yapılmasını isteyen veliler ve öğretmenler Emin Şahin’i protesto etmek üzere harekete geçti.

Diyanet’ten alınan start

Geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı fetva hattı “Bir babanın öz kızına şehvet duyması haram mı” sorusuna “Babanın şehvetle kızını öpmesi ya da şehvetle ona sarılmasının nikâha bir etkisi yoktur” ve “Babanın kızını kalın elbiselerden tutarak ya da vücuduna bakıp düşünerek, şehvet duyması, bu tür bir haramlık oluşturmaz. Ayrıca kızın, 9 yaşından büyük olması gerekir” gibi ifadelerle cevap verilmişti.

Fetvanın ardından Trabzon, Bolu ve Erzincan’da kızlarına tecavüz eden “baba” olayları yaşanmıştı.

http://gazetemanifesto.com/2016/01/14/fetva-yayiliyor-bolu-erzincanda-oz-kizlarina-tecavuz-eden-babalar/