Bir Melih Gökçek klasiği: Ankara'ya “Boğaz”ı getiriyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, başkentte 2016 yılından sonra "Ankara Boğazı" projesinin de içinde bulunduğu yatırımların hayata geçirileceğini söyledi.

Bir Melih Gökçek klasiği: Ankara'ya “Boğaz”ı getiriyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, başkentte 2016 yılından sonra “Ankara Boğazı” projesinin de içinde bulunduğu yatırımların hayata geçirileceğini söyledi.

Melih Gökçek, ATO Congresium’da düzenlenen Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 ve Sonrası Projelerinin Tanıtım Toplantısı’nda, kendisinden önceki Ankara ile şimdiki Ankara’yı görsellerle anlattı.

Melih Gökçek, bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar, milletvekilleri ve sivil toplum örgütlerin temsilcilerinin katıldığı “2016 Yılı ve Sonrası Yapılacak Projeleri”nin tanıtımı toplantısında, yeni projelerini tanıttı, halen sürdürülmekte olan projeler hakkında da bilgiler verdi.

Melih Gökçek klasikleri

Melih Gökçek, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın karşısındaki Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Kavşağı’na diktiği robot büyük tepki çekmesi üzerine kaldırdığı robot heykelini kaldırtmış, robotun yerine 40 metrelik bir dinozor heykeli dikilmişti.

Gökçek, dev robot heykeli için savcılığa suç duyurusunda bulunan Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan’ı ise eleştirmiş “Mimarlar Odası olmak üzere bazı solcuların kimyasını bozdu.” demişti.