Bir garip gündem çabası: Obama UFO'larla alakalı açıklama yapacak

ABD Başkanı Barack Obama'nın görev süresi dolmadan önce UFO'larla ilgili önemli açıklamalarda bulunacağı öne sürüldü.

Bir garip gündem çabası: Obama UFO'larla alakalı açıklama yapacak

ABD merkezli Paradigm Research Group (PRG) Direktörü Stephen Bassett, Obama’nın Beyaz Saray’dan ayrılmadan önce önemli şeyler açıklayacağını düşünüyor. Hatta Bassett, İngiltere Başbakanı David Cameron’ın da Obama’yı takip edeceğini söyledi.

Daily Express’e konuşan Bassett, “Bu, bu yıl artık gerçek olacak ve tüm dünyada gazetelerin birinci sayfalarında çıkacak. ET gerçek. Şimdiye kadar patlatılan en önemli haber” dedi.

ABD’de Kasım ayında gerçekleştirilecek Başkanlık seçimlerini kimin kazanacağını bildiğini öne süren Bassett, “Bence Obama ifşaatı yapan ABD Başkanı olacak” diye konuştu.

“Yüzde 85 eminim ki Obama görevden ayrılmadan önce açıklama yapacak ve birkaç gün içinde onu David Cameron izleyecek” ifadesini kullanan Bassett, Obama’nın bu açıklamasıyla Nobel alabileceğini de sözlerine ekledi.

Haberde, 69 yaşındaki Bassett’ın 20 yıldır UFO’lara ilişkin bilgileri açıklaması için Beyaz Saray’da lobi faaliyetleri yürüttüğü bilgisi yer aldı.

Demokratların Başkanlık yarışında önce çıkan adayı Hilary Clinton da geçtiğimiz günlerde ET ve UFO’larla ilgili bilgiler konusunda şeffaflıktan yana olduğunu açıklamıştı.