Bir cihatçı MHP’li daha Suriye Ordusu tarafından öldürüldü

Geçen ay Suriye Ordusu’na karşı cihatçılarla birlikte savaşmak için gittiği Bayırbucak bölgesinde öldürülen MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük’ten sonra bir MHP’li daha Lazkiye’nin kuzeyindeki çatışmalarda öldürüldü. Cihatçılarla birlikte Suriye Ordusu’na karşı savaşmak üzere Suriye’ye giden MHP Esenyurt İlçe Teşkilatı üyesi Ferhat Tüle, Lazkiye’nin kuzeyinde Suriye ordu güçleriyle girdiği çatışmada öldü. 2 ay önce... View Article

Bir cihatçı MHP’li daha Suriye Ordusu tarafından öldürüldü

Geçen ay Suriye Ordusu’na karşı cihatçılarla birlikte savaşmak için gittiği Bayırbucak bölgesinde öldürülen MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük’ten sonra bir MHP’li daha Lazkiye’nin kuzeyindeki çatışmalarda öldürüldü.

Cihatçılarla birlikte Suriye Ordusu’na karşı savaşmak üzere Suriye’ye giden MHP Esenyurt İlçe Teşkilatı üyesi Ferhat Tüle, Lazkiye’nin kuzeyinde Suriye ordu güçleriyle girdiği çatışmada öldü.

2 ay önce Bayırbucak’taki çetelere katılmak üzere bölgeye gittiği belirtilen Ferhat Tüle’nin cenazesinin Adana’dan uçakla İstanbul’a getirileceği öğrenildi.

Bayırbucak’ta geçtiğimiz ay ölen İbrahim Küçük’ün cenazesi de zaman kaybetmeksizin Türkiye’ye getirilerek Fatih Camii’nde “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün kıldırdığı cenaze namazının ardından tekbirlerle camiden çıkarılmış ve konvoy eşliğinde Edirnekapı Şehitliği’ne gömülmüştü.

Rus pilotun katili cihatçı MHP’linin akıbeti halen belirsiz

Cihatçı 1071 Akıncılar grubu saflarında olan bir diğer cihatçı MHP’li de Elazığ’ın Keban İlçesi’nin MHP’li eski belediye başkanı Ramazan Çelik’in oğlu Alparslan Çelik.

24 Kasım 2015’te Türk jetlerince düşürülen Rus SU-24 uçağının paraşütle atlayan pilotu Oleg Peşkov’u öldüren Alparslan Çelik’in akıbeti ise halen belirsiz.