"Bir Bakan, Beşiktaş'taki saldırıların ardından mangal partisi verdi!"

İstanbul'da kanlı saldırılarından bir gün sonra Ankara'da bir bakanın, evinde 'mangal partisi' verdiği ortaya çıktı.

İstanbul’da Dolmabahçe ve Maçka Parkı’nda eş zamanlı olarak düzenlenen kanlı saldırılarından bir gün sonra Ankara’da bir bakanın, evinde ‘mangal partisi’ verdiği ortaya çıktı.

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk‘ün haberine göre, saldırılardan sonra hükümet’in bir günlük yas ilan ettiği ertesi günde ‘adı açıklanmayan’ bir bakan, Ankara’daki evinin bahçesinde kalabalık bir gruba ‘mangal partisi’ verdi.

Öztürk’ün yazısının o bölümü şöyle:

İstanbul’da yaşanan acıyı yerinde gören bakanlar bunun etkisiyle “intikamlı” açıklamalar yaptı. Ankara’da ise durum farklıydı. Ankara’nın Hacılar Mahallesi’nde bir bakanımızın çiftlik evi var. Pazar günü evinin bahçesinde çok kalabalık bir gruba mangal partisi verdi. Sokak, gelen misafirlerin araçlarıyla doldu. Bu durumdan rahatsız olanlar, “Yas ilan ettiklerini açıklıyorlar, burada mangal partisi yapılıyor” diye telefon ettiler. Gerçekten çiftlik evi o gün doluydu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Yas ilan edilmişken, CHP’li bir milletvekili eğer evinin bahçesinde mangal partisi vermeye kalkışsa kıyameti kopartırlardı. Hükümet yas ilan ediyor, ancak bakan yas günü mangal partisi veriyor” diyor. Daha fazla söze de gerek yok.